catlatma ignesiii

biliom gecen ay uyarilmamistim ve erken test yaptim doktora bi gittim husran cok kotuydu neyse gecrn ay catlamisti mesela ama yinede hamile kalamafim peki igneden sonra gebelik belirtisi olarak neler olmustu sende ayin 9inda test dedi doktor cdnim
iğneden sonra kasıklarımda sık sık adet olacakmışım gibi sancı oldu (çok şiddetli diil), doktor bana sağ da 1 yumurtan gelişmiş demişti. Sağ tarafımda oldu genelde ağrı fakat solumda da oluyordu bu ağrı (daha az), göğüslerim hassaslaştı ama bunlar bende hep oluyordu gebelik belirtisi gibi gelmedi bana o yüzden. Fakat tam adet olacağım tarih de sağ tarafımda içerde tek bi yerde ağrı olmaya başladı, farklı bi ağrıydı. acaba bebiş mi dedim ve bi gün banyo yaparken farkettim bacaklarımda damarlarım çok fazla belirgindi. Resmen damarlarımı görüyordum sanki. Bi de sabahları aşırı mide kazıntısıyla uyanmaya başlamıştım

biliom gecen ay uyarilmamistim ve erken test yaptim doktora bi gittim husran cok kotuydu neyse gecrn ay catlamisti mesela ama yinede hamile kalamafim peki igneden sonra gebelik belirtisi olarak neler olmustu sende ayin 9inda test dedi doktor cdnim
evet 10 unda yap sen testi pozitif çıkarsa kanda da yaptırırsın. Testi kesinlikle erken yapmamalısın.

bende sadece kasik sancim oluyo zaman zaman ve bazen rahmime kramp giriyo ama gecen ayda aynisi olmustu o yuzden bisi fark edemiyorum goguslerde cok hassasiyet olmustu ama hamile degildim bu ay cok az agriyorlar boyle iste daha bi degisiklik yok herseyin hayirlisi bakalim zaten 8gun falan kaldi ogreniriz varmi yokmu

sen çalışmalara devam et, beslenmene dikkat et bu arada bi de dinlen şimdilik ve bekleyelim bakalım az kaldı.

sen çalışmalara devam et, beslenmene dikkat et bu arada bi de dinlen şimdilik ve bekleyelim bakalım az kaldı.
merak etme canim beslenmeme aynen dedigin gibi yapiyorum sabah tam kahvalti(zeytin peynir bal yumurta) 1muz 1elma 1bardak sutle baden findik ceviz kayisi uzum karisimi aksamda normal yemek boyle yiyorum canim insallah ise yarar bakalim

merak etme canim beslenmeme aynen dedigin gibi yapiyorum sabah tam kahvalti(zeytin peynir bal yumurta) 1muz 1elma 1bardak sutle baden findik ceviz kayisi uzum karisimi aksamda normal yemek boyle yiyorum canim insallah ise yarar bakalim
canim ya bisi sorucam bugun fark ettim beyaz krem kvamli akintim oldu bu belirtimidir normalmi kanimi verdim bugun yarin arayip sonucu ogrencem bakalim yumurtam catlamismi haftayada allahin izniyle testimo yapicam insallah hersey yolunda gider

canim ya bisi sorucam bugun fark ettim beyaz krem kvamli akintim oldu bu belirtimidir normalmi kanimi verdim bugun yarin arayip sonucu ogrencem bakalim yumurtam catlamismi haftayada allahin izniyle testimo yapicam insallah hersey yolunda gider
bende de olmuştu 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok normal hatta iyi bişey, ya yumurtan çatlıyor yada çatladı ya da gebeliğe hazırlanıyor vücudun.

birde

karnim sismis bugun gobegimin alt tarafida sertledmis sanirim hasta olucM ya
umutsuzluğa kapılma çatlatma iğnesinden sonra zaten adet belirtileri gibi şişkinlik ve ağrı olabilir.
Fakat çok da ümitlenme hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. İnşallah süpriz olur sonuç.

hayirlisi artik canim ya ne bilim bide her kadinda ayni olmuyo zaten belli olmaz persembeyi beklicez mecbur:)

tabii ki her kadında farklı oluyor. Bende adet dönemime kadar adet olacam diye bekliyordum belirtileri aynıydı ama süpriz oldu umarım sana da süpriz olur
insallah canim cok teskkurler bel agrim gecti ya dun disarda kosturdum biraz belkide ondan oldu bugun 2 3saniyelik surelerde igne gibi sag kasigima kasiklarima sanci giriyodu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…