catlatma ignesiii

Testim negative cikti[/Q
Allahın uygun göreceği nasip edeceği bir vakit vardır.Üzülme sakın kendine iyi bak hayıt tohumu bal polen çörek otu incir kürü folik asit harnup pekmezi bunları öğün öncelerinde yemeye çalış aç karınla hamileliğe kendini hazırlamana çok yardımcı olur.

Hic umidim kalmadi okadar kotu bi gunki yine ayni seyleri denicez yine hep ayni seyler gerci bu ay son oteki aya asilama denicez ama bakalim

merhabalar bu ay adetimin sonunda yumurta geliştirici ilaç kullandım ve bir tane 18 mm yumurtam oluştu doktor ultrasondan yumurtamı bana gösterdi onu bile tek başına çok sevdim :KK48: neyse 4 nisanda çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum ertesi gün çok feci bir ağrım oldu gerekli çalışmalrı da yaptık sayılır artık Alllah a emanetiz ne kadar zorlayıcı bir durum unutmaya çalışıyorum boş umutlarla kendimi de eşimi de üzmek istemiyorum sonra kendimi burda buluyorum bişeyler okurken...velhasıl beklemedeyim belirtiden falan anladığım yok tek bildiğim bir kaç gündür sağ kasığımda baya ağrılar hissettiğim umarım bu ilaçlar vücuda zarar vermiyordur...Lütfen isteyen herkesin bebeği olsun Allah ım sen büyüksün.

Bugun 8.gunum dayanamayip test yaptim ikinci cizgiyi hayal meyal gordum ilk klomn kullanmam acaba gebelik mi var cektigim agrilarim bosa gitsin istemiyorum
klomen ve çatlatma iğnesi kullandıysaan 8. günde test zaten genelde kullandıklarına bağlı pozitif çıkar. Biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Şöyleki doktorum bana çatlatma iğnesinden sonra en az 12 gün geçmeli demişti.
Umarım ki hamilesindir.

klomen ve çatlatma iğnesi kullandıysaan 8. günde test zaten genelde kullandıklarına bağlı pozitif çıkar. Biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Şöyleki doktorum bana çatlatma iğnesinden sonra en az 12 gün geçmeli demişti.
Umarım ki hamilesindir.
İnsallh cnm beklcem artik sabirsizlikla

Bugun 8.gunum dayanamayip test yaptim ikinci cizgiyi hayal meyal gordum ilk klomn kullanmam acaba gebelik mi var cektigim agrilarim bosa gitsin istemiyorum
Canim sakin aldanma doktor ne zaman derse ozaman test yap cunku kullandigin ilaclar gebe gosteriyo 13 14gudnen onceki sonuclar yanilticidir

X