- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi busra72832891
14 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum 23 kasımda dayanamayıp beta verdim 1.32 çıktı son adet tarihim 31 Kasım sizce yükselir mi bu değer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken daha ilacın etkisi bile yeni geçiyordur adet tarihini bekle gecikirse öyle ver14 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum 23 kasımda dayanamayıp beta verdim 1.32 çıktı son adet tarihim 31 Kasım sizce yükselir mi bu değer
Benimde bazen adet olacak gibi oluyor bacaklarım ve ayaklarım ağrıyor benim de hatta geceleri demir gibi sızlıyor patik ile uyuyorum iğne belirtisine veriyorum benim 3. Çatlatma iğnem inşallah ikimizin de olurBende 22 kasımda oldum iğneyi 23 akşam saateinde ilişki olsun dedi doktor bugün 6 gün bakalım adet olacakmışım gibi ağrılar var kasıkları. Çekiliyor ve biraz sırtım ve belim ağrıyor ama adettime daha 11 gün var 35 yaşındayım ilk defa iğne yaptım bakalım heycanlabekliyorum
Canım ne oldu test yaptın mı ?14 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum 23 kasımda dayanamayıp beta verdim 1.32 çıktı son adet tarihim 31 Kasım sizce yükselir mi bu değer
Merhaba yorumunuzu gördüm.ben de 20 kasımda iğne oldum. Bat 14 aralık. Bacaklarım ellerim adetten önce ağrı olunca öyle ağrıyor. Bir kaç defa yaptırdım aynı durumlar yaşadım yine adet oldum. Bu defa da pyle olmasından korkuyorumBende 22 kasımda 3.çatlatma iğnemi vuruldum. Hiç bir problemimiz yok ancak bir senedir korunmasız ilişkiye rağmen hamile olamadım düşük vs geçirmemiş olmam da acaba vücudum hamile kalamıyor mu diye korkutuyor hsg de çekildim tüplerim açıktı sadece eşimin ileri sperm hareketi %14 ama toplam sperm sayısı 200 milyon olduğu için sayının da yeterli olduğunu öğrendim 4 buçuk yıldır evliyim yıllarca çocuk düşünmedim şimdi olmadıkça stres oluyorum![]()
Kan testi için 14 Aralık çok geç değil miMerhaba yorumunuzu gördüm.ben de 20 kasımda iğne oldum. Bat 14 aralık. Bacaklarım ellerim adetten önce ağrı olunca öyle ağrıyor. Bir kaç defa yaptırdım aynı durumlar yaşadım yine adet oldum. Bu defa da pyle olmasından korkuyorum
n tüsti için 11 aralık dedi dr.Kan testi için 14 Aralık çok geç değil mi
Evet insan üzülüyor bende iğne sonrası tam 14.gün yapacağım bugün 11.gün. Yine olmadığını düşünüyorum ama çıkmadık candan ümit kesilmez misalı adet olana kadar umut hep varKa
n tüsti için 11 aralık dedi dr.
Fakat ben 11 aralıkta kan vermek istemiyorum. Negativ görmej istemiyorum
Çatlatma iğnesinin 11 günümü?Evet insan üzülüyor bende iğne sonrası tam 14.gün yapacağım bugün 11.gün. Yine olmadığını düşünüyorum ama çıkmadık candan ümit kesilmez misalı adet olana kadar umut hep var![]()
İnsan işte umutlanıyoEvet insan üzülüyor bende iğne sonrası tam 14.gün yapacağım bugün 11.gün. Yine olmadığını düşünüyorum ama çıkmadık candan ümit kesilmez misalı adet olana kadar umut hep var![]()
Evet sadece bugün Duphaston kullanmama rağmen leke geldi o kafamı karıştırdı inşallah yerleşme kanamasıdırÇatlatma iğnesinin 11 günümü?
Ben de sizden 1 gün sonra çatlatma iğnesi oldum.Evet sadece bugün Duphaston kullanmama rağmen leke geldi o kafamı karıştırdı inşallah yerleşme kanamasıdır![]()
İnşallah ama benimki adet başlangıcına benziyorBen de sizden 1 gün sonra çatlatma iğnesi oldum.
İnşəallah ikimizin de bebekleri bizimledir
Benimki de.İnşallah ama benimki adet başlangıcına benziyor![]()
Sizce 10 aralıkta erken gebelik test yapsam iönenin etkisinden silik çıka bilirmi?İnşallah ama benimki adet başlangıcına benziyor![]()