• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

busra72832891

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
14 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum 23 kasımda dayanamayıp beta verdim 1.32 çıktı son adet tarihim 31 Kasım sizce yükselir mi bu değer

14 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum 23 kasımda dayanamayıp beta verdim 1.32 çıktı son adet tarihim 31 Kasım sizce yükselir mi bu değer
Çok erken daha ilacın etkisi bile yeni geçiyordur adet tarihini bekle gecikirse öyle ver

Bende 22 kasımda 3.çatlatma iğnemi vuruldum. Hiç bir problemimiz yok ancak bir senedir korunmasız ilişkiye rağmen hamile olamadım düşük vs geçirmemiş olmam da acaba vücudum hamile kalamıyor mu diye korkutuyor hsg de çekildim tüplerim açıktı sadece eşimin ileri sperm hareketi %14 ama toplam sperm sayısı 200 milyon olduğu için sayının da yeterli olduğunu öğrendim 4 buçuk yıldır evliyim yıllarca çocuk düşünmedim şimdi olmadıkça stres oluyorum 🥹

Bende 22 kasımda oldum iğneyi 23 akşam saateinde ilişki olsun dedi doktor bugün 6 gün bakalım adet olacakmışım gibi ağrılar var kasıkları. Çekiliyor ve biraz sırtım ve belim ağrıyor ama adettime daha 11 gün var 35 yaşındayım ilk defa iğne yaptım bakalım heycanlabekliyorum

Bende 22 kasımda oldum iğneyi 23 akşam saateinde ilişki olsun dedi doktor bugün 6 gün bakalım adet olacakmışım gibi ağrılar var kasıkları. Çekiliyor ve biraz sırtım ve belim ağrıyor ama adettime daha 11 gün var 35 yaşındayım ilk defa iğne yaptım bakalım heycanlabekliyorum
Benimde bazen adet olacak gibi oluyor bacaklarım ve ayaklarım ağrıyor benim de hatta geceleri demir gibi sızlıyor patik ile uyuyorum iğne belirtisine veriyorum benim 3. Çatlatma iğnem inşallah ikimizin de olur 😍 yumurtalarınızın boyu ne kadardı ? Benim 22 ve 29 mm

Bilmiyorum doktor iyi büyümüş dedi yanlış hatırlamıyorsam 20 gibi bişey dedi inşallah güzel haberi haftaya veririz birbirimize ♥️

Bende 22 kasımda 3.çatlatma iğnemi vuruldum. Hiç bir problemimiz yok ancak bir senedir korunmasız ilişkiye rağmen hamile olamadım düşük vs geçirmemiş olmam da acaba vücudum hamile kalamıyor mu diye korkutuyor hsg de çekildim tüplerim açıktı sadece eşimin ileri sperm hareketi %14 ama toplam sperm sayısı 200 milyon olduğu için sayının da yeterli olduğunu öğrendim 4 buçuk yıldır evliyim yıllarca çocuk düşünmedim şimdi olmadıkça stres oluyorum 🥹
Merhaba yorumunuzu gördüm.ben de 20 kasımda iğne oldum. Bat 14 aralık. Bacaklarım ellerim adetten önce ağrı olunca öyle ağrıyor. Bir kaç defa yaptırdım aynı durumlar yaşadım yine adet oldum. Bu defa da pyle olmasından korkuyorum

Merhaba yorumunuzu gördüm.ben de 20 kasımda iğne oldum. Bat 14 aralık. Bacaklarım ellerim adetten önce ağrı olunca öyle ağrıyor. Bir kaç defa yaptırdım aynı durumlar yaşadım yine adet oldum. Bu defa da pyle olmasından korkuyorum
Kan testi için 14 Aralık çok geç değil mi

1 senelik evliyim 22 yaşındayım. Pcosum ve 27 Kasımda çatlatma iğnesi oldum. Hem 28, Hem 30 Kasım ilişki oldu. Sık idrara çıkma, uyku hali ve anlık baş dönmesi yaşıyorum. Bugün de kasıklarımda hafif çekilme hissi yaşadım. Ayrıca 23 Ekimde polip ameliyatı oldum. Birden fazla polip aldılar. Sonrasında klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum. Klomenden sonra 18 ve 22mm’lik yumurtalarım büyüdü. Bakalım hayırlısı. Gelişmeler için haber vereceğim. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥹

Ka

n tüsti için 11 aralık dedi dr.
Fakat ben 11 aralıkta kan vermek istemiyorum. Negativ görmej istemiyorum
Evet insan üzülüyor bende iğne sonrası tam 14.gün yapacağım bugün 11.gün. Yine olmadığını düşünüyorum ama çıkmadık candan ümit kesilmez misalı adet olana kadar umut hep var 🥹

Evet insan üzülüyor bende iğne sonrası tam 14.gün yapacağım bugün 11.gün. Yine olmadığını düşünüyorum ama çıkmadık candan ümit kesilmez misalı adet olana kadar umut hep var 🥹
İnsan işte umutlanıyo
Keşke bir micize olsa.
Pms yaşlyorum 3-4 günder
Adetten 10-14 gün pnce bacaklarım ellerim zonkluyor. Karnımda aörı oluyor.
Ekimde de çatlatma iğnesi sonrası böyle oldu ve adet oldum
Şimdi de böyle

Dr bana 11 hcg kan ver dedi
Ama yapmayacağım. Negayiv göreceğimi biliyorum korkuyorum.
İğnenin 14 günü 8 aralık.
Bat 14 aralık

Back
X