Çatlatma iğnesi

tontonablaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
18
3
1
27
Merhaba arkadaşlar 2 ocakta çatlatma iğnesi oldum ovitrella piyasa da bulamıyoruz onun yerine muadil olan bir iğnesi var onu kullandık iğneyi vurundugum gün dahil olmadan bugün 8.gün diğer ay bu günler de çift çizgi görüyordum bu ay hiç çift çizgi görmedim bu ne demek oluyor iğne mi işe yaramadı anlamadım

Yoo niye etkisiz olsun, etken maddesi farklidir. Ben de onu oldum bu ay 10. Gune kadar da hic test yapmadim o yuzden silik cizgi cikarip cikarmadigini bilmiyorum.
Anladım umarım güzel sonuç alırız ilacı alırken bile çok tereddütte kaldım sadece bir tane şehir de ovitrella bulduk soğuk zincir kırılır sorun yaşarsınız dediler o yüzden istemedik

Anladım umarım güzel sonuç alırız ilacı alırken bile çok tereddütte kaldım sadece bir tane şehir de ovitrella bulduk soğuk zincir kırılır sorun yaşarsınız dediler o yüzden istemedik
Ben hicbir yerde bulamadim.. cok aradim. Gecen ay da ovitrelle vurulmustum tutmadi

Bulunduğum şehir de devlet hastanesinden randevu sıra bulmak zulüm ne sıra alabiliyoruz ne randevu bulabiliyoruz. Teşekkür ederim ücretsiz olduğunu da bilmiyorduk
Ben universite hastanesinde yaptirdim, imkaniniz varsa oyle deneyin, rapor cikarmak icin bazi belgeler gerekiyor onlari teslim edersiniz raporlu yaptirirsiniz

Rapor çıkartmak için hastaneye mi başvurmamız gerekiyor nasıl yapılıyor
Evet infertilite bolumune gidip cocuk isteminizi belirtiyorsunuz. 1 yildan fazladir deneyip hamile kalamadiysaniz sizden rahim filmi, esinizin sperm testi, kan testleri, nufus kayit ornegi, evlilik cuzdani fotokopisi, sgk dokumleri, nufus cuzdani fotokopileri, fotograf istiyorlar. Bunlari teslim ediyorsunuz. Birkac gun icinde raporunuz cikiyor. O raporla ilaclari %50 indirimli temin ediyorsunuz. Asilama da ucretsiz yapiliyor. Bu bahsettigim surec 1-2 ayi buluyor.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…