H happys Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 717 214 Çarşamba 12:51 Konu Sahibi aysss70 #21 ygmrltf .!.: Moralinizi hep yüksek tutun inş birgün hepimizin olacak bende 2 kere kaybettim bidaha deniyorum ilk iğnem bu hepimiz birgün anne olacağız inş Genişletmek için tıkla... Çok şükür canm var çocuğum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu hayırlısı inşallah
ygmrltf .!.: Moralinizi hep yüksek tutun inş birgün hepimizin olacak bende 2 kere kaybettim bidaha deniyorum ilk iğnem bu hepimiz birgün anne olacağız inş Genişletmek için tıkla... Çok şükür canm var çocuğum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu hayırlısı inşallah
H happys Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 717 214 Çarşamba 12:51 Konu Sahibi aysss70 #22 ygmrltf .!.: Peki sizede iğneden önce klomen iğneden sonra da duphaston verdiler mi Genişletmek için tıkla... Yok sadece iğneden önce 5 gün letu kullandım canm ben.
ygmrltf .!.: Peki sizede iğneden önce klomen iğneden sonra da duphaston verdiler mi Genişletmek için tıkla... Yok sadece iğneden önce 5 gün letu kullandım canm ben.