Benmde 3 aralık. Belirtiniz falan nedir ? Ben bugün 13.günüm testim böyle çıktı.Ben 2 aralıkda ilk defa vurdum tam olarak neyi merak ediyorsun?
Benim gecen ay 15 gün cizgi cıktı ama hamile degildim en iyisi kan vermekBenmde 3 aralık. Belirtiniz falan nedir ? Ben bugün 13.günüm testim böyle çıktı.
Kan günüm daha çarşambaBenim gecen ay 15 gün cizgi cıktı ama hamile degildim en iyisi kan vermek
Merhaba belirtiniz var mıydı ? Bende 3 aralıkta vurdumBenmde 3 aralık. Belirtiniz falan nedir ? Ben bugün 13.günüm testim böyle çıktı.
Yok benm 2. İğnem bu. Diğerinde de olmamıştı. Sadece ara ara gelen kasık ağrısı çok hafif onun dışında yok.Merhaba belirtiniz var mıydı ? Bende 3 aralıkta vurdum
Regl ağrısı gibi mi ? İnşallah vardırYok benm 2. İğnem bu. Diğerinde de olmamıştı. Sadece ara ara gelen kasık ağrısı çok hafif onun dışında yok.
O kadar şiddetli değil. Üşütme ağrısı gibi. Birde sık idrara çıkıyorum.Regl ağrısı gibi mi ? İnşallah vardır
Çok silik bi çizgi var yanlış görmediysem. Ben aşırı bir belirtim hissetmiyorum göğüslerim şiş, arada sırada regl sancısı gibi bir sancı oluyor ama kısa süreli. Benim doktorum adet gecikmesini bekleyeceğiz dedi o yüzden test yapmayı düşünmüyorum.Benmde 3 aralık. Belirtiniz falan nedir ? Ben bugün 13.günüm testim böyle çıktı.
Banada 18 aralık da kanda baktır dedi de ben dayanamam yapıyorum önceden aslında iyi değilde işteÇok silik bi çizgi var yanlış görmediysem. Ben aşırı bir belirtim hissetmiyorum göğüslerim şiş, arada sırada regl sancısı gibi bir sancı oluyor ama kısa süreli. Benim doktorum adet gecikmesini bekleyeceğiz dedi o yüzden test yapmayı düşünmüyorum.
Az bir zaman kalmış soru işareleri için, süreç çok zor Allah en yakın zamanda nasip etsin isteyen herkese.Banada 18 aralık da kanda baktır dedi de ben dayanamam yapıyorum önceden aslında iyi değilde işte
Amin inşallahAz bir zaman kalmış soru işareleri için, süreç çok zor Allah en yakın zamanda nasip etsin isteyen herkese.
Kan verdiniz mi merak ettim bende 10 Aralık'ta yaptım iğneyi de belirti arada kasıklara ağrı giriyo o kadar tabi daha erken ne olacak bakalımBanada 18 aralık da kanda baktır dedi de ben dayanamam yapıyorum önceden aslında iyi değilde işte
Benim iğneyi yapan arkadaşım ben yaptırdığım da iğneden sonra uzan demişti ağır bişiler kaldırma kendini dinlerdir demişti tabi onunun ilk denemesinde tutmuştu inşallah bizim de tutarBenim ilk iğnemde olmadı çok şiddetli ağrılarım oldu ama olmadı şimdi 36 saatten başka neye dikat etmeliyim bilmiyorum
Verdim canm 15.gün bugün. 1.8 çıktı. Negatif yaniKan verdiniz mi merak ettim bende 10 Aralık'ta yaptım iğneyi de belirti arada kasıklara ağrı giriyo o kadar tabi daha erken ne olacak bakalım
Peki sizede iğneden önce klomen iğneden sonra da duphaston verdiler miVerdim canm 15.gün bugün. 1.8 çıktı. Negatif
Moralinizi hep yüksek tutun inş birgün hepimizin olacak bende 2 kere kaybettim bidaha deniyorum ilk iğnem bu hepimiz birgün anne olacağız inşVerdim canm 15.gün bugün. 1.8 çıktı. Negatif yani