Çatlatma iğnesi

aysss70

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
3
0
24
Kızlar pazartesi çatlatma iğnesi olacağım bu konu hakkında bilgisi olan var mı nelere dikkat etmeliyim

Benmde 3 aralık. Belirtiniz falan nedir ? Ben bugün 13.günüm testim böyle çıktı.
Çok silik bi çizgi var yanlış görmediysem. Ben aşırı bir belirtim hissetmiyorum göğüslerim şiş, arada sırada regl sancısı gibi bir sancı oluyor ama kısa süreli. Benim doktorum adet gecikmesini bekleyeceğiz dedi o yüzden test yapmayı düşünmüyorum.

Banada 18 aralık da kanda baktır dedi de ben dayanamam yapıyorum önceden aslında iyi değilde işte

Benim ilk iğnemde olmadı çok şiddetli ağrılarım oldu ama olmadı şimdi 36 saatten başka neye dikat etmeliyim bilmiyorum

Kızlar catlatma iğnesi geçen ay oldum bu ay olmadım ama reglim dört gündür gecikiyor sabah gebelik testi yaptım bir bakar mısınız ben hayalet çizgi görüyorum

Eklentiler

• 1000072985.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000072986.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 17
Banada 18 aralık da kanda baktır dedi de ben dayanamam yapıyorum önceden aslında iyi değilde işte
Kan verdiniz mi merak ettim bende 10 Aralık'ta yaptım iğneyi de belirti arada kasıklara ağrı giriyo o kadar tabi daha erken ne olacak bakalım

Benim ilk iğnemde olmadı çok şiddetli ağrılarım oldu ama olmadı şimdi 36 saatten başka neye dikat etmeliyim bilmiyorum
Benim iğneyi yapan arkadaşım ben yaptırdığım da iğneden sonra uzan demişti ağır bişiler kaldırma kendini dinlerdir demişti tabi onunun ilk denemesinde tutmuştu inşallah bizim de tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…