Catlatma ignesi

İğnenin 6. Günü kasik batması ve beyaz akıntı var. kasımda catlatma iğnesi yaptıran var mı acaba böyle belirtileri olup hamile kalan var mı
Aynı gün çatlatma iğnesi yaptırmışız. Ben 8. Gün kan testi verdim hcg değeri 10,8 çıktı iğnenin etkisidir diye düşünüyorum. Kasık batması da iğne etkisi olabilir.

Canım bende Salı günü 26 kadımda yaptırdım iğneyi ilk tedavim saatleri basıl degerlendirdiniz
Ben ovulasyonla takip ediyordum zaten sali günü test koyu olmaya başladı çarşamba gittim 20 mm yumurta dedi benim zaten catlatmam 12-13. Gun de oluyor genellikle. Test sali günü koyu çıkınca değerlendirdim çarşamba değerlendirdim perşembe bos kaldı çünkü cuma sabah iğnenin 36. Saati olacağını icinde cuma sabah değerlendirdim

Eklentiler

• 20241129_104433.jpg
    20241129_104433.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 13
Belirti var mı test yaptınız mi
Belirti olarak şöyle anlatayım Salı günü öğleden sonra 4,5 gibi iğneyi yaptırdım çarşamba perşembe bi belirti yoktu ama cuma günü günboyu kasık ağrısı ve akıntı yaşadım cumaya kadar gebelik testi yaptım iğnenin etkisini takip edeyim diye çok çok silik çıkarken dün yani cumartesi günü test negatifti iğnenin 4.günü yani anlam veremedim çünkü burdakiler hep iğnenin etkisi 11.12.güne kadar devam eder diyorlar benimki neden erken geçti acaba etki mi etmedi

Belirti olarak şöyle anlatayım Salı günü öğleden sonra 4,5 gibi iğneyi yaptırdım çarşamba perşembe bi belirti yoktu ama cuma günü günboyu kasık ağrısı ve akıntı yaşadım cumaya kadar gebelik testi yaptım iğnenin etkisini takip edeyim diye çok çok silik çıkarken dün yani cumartesi günü test negatifti iğnenin 4.günü yani anlam veremedim çünkü burdakiler hep iğnenin etkisi 11.12.güne kadar devam eder diyorlar benimki neden erken geçti acaba etki mi etmedi
Hepsi stres biliyor musun en iyisi 14. Günü beklemek en üstteki 8. Gün sonra 10 ve 11 var mı yok mu anlamyrm

Eklentiler

• IMG_20241201_011206_114.jpg
    IMG_20241201_011206_114.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 10
Aynı gün çatlatma iğnesi yaptırmışız. Ben 8. Gün kan testi verdim hcg değeri 10,8 çıktı iğnenin etkisidir diye düşünüyorum. Kasık batması da iğne etkisi olabilir.

Sizin gebelik var mı acaba ne oldu sonucunuz

X