- 1 Mart 2024
- 25
- 1
- 22
-
- Konu Sahibi user543463446
O test ne demek kusura bakma araştırdım ama pek bir şey bulamadımiğneden 14 gün sonra test yapmalısın. istediği test de progesteron testi.
rahimi kalınlaştıran hormona bakılıyor. hamilelik varsa yüksek çıkıyor. doktora söylersiniz doktorunuzun progesteron değeri istediğini bakarlarO test ne demek kusura bakma araştırdım ama pek bir şey bulamadım
Var görünüyorÇatlatma iğnesinde bu gün 15. Günüm var mı sizceEki Görüntüle 3456540
Evet çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsinVar görünüyorkan verdiniz acaba
Evet çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallahEvet çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim de bugün çatlatma iğnesinin 11 günü 24 Temmuz'da yapmıştım ama herhangi bir şekilde hiç belirtisi etmiyorum 9 gün pozitif de 10 gün negatif sabah 11 günü testini yapacağım pozitife dönem var mı Bir de siz Doktorun verdiği günleri nasıl değerlendirdiniz 11 gün yani aletinize bir buçuk hafta kala tekrar ilişkiye giriyor musunuz yoksa sadece Bekliyor musunuz özel değilseVar görünüyorkan verdiniz acaba
İnşallah canım benim sağolKasıklarım da ağrı çoktu ve göğüs uclarım çok sızlıyordu başkada belirti olmadı inşallah Rabbım sanada nasip etsin tez zamanda
Bak bu da bu benim sabahki sesim sen de yine bir umut var Ben de hiç Umuda dair hiçbir şey yok birkaç gün sonra herkes tekrar tekrarla diyorKızlar bugün çatlatma iğnesi 11. Gün normal kaset testte 1. Attığım gibi 10. Günde ise 2. Attığım gibi çıktı yorumunuz nedir kan vermeli miyim sizce yarınnurdan bu başka arkadaşla konuştuğumuzda 10. Günde kaset test bu kadar koyu olmaz demişti eğer iğne etkisi olsaydı
Test verdın mı canımKızlar bugün çatlatma iğnesi 11. Gün normal kaset testte 1. Attığım gibi 10. Günde ise 2. Attığım gibi çıktı yorumunuz nedir kan vermeli miyim sizce yarınnurdan bu başka arkadaşla konuştuğumuzda 10. Günde kaset test bu kadar koyu olmaz demişti eğer iğne etkisi olsaydı
Merhaba bende 24 temmuzda çatlatma iğnesi yaptım bikaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizin belirtiniz var mı? Bir de testi çok erken yapmışsınız beklenen adet tarihiniz nedir?24 Temmuz'da yaptırdım 11 . Gün yarın 12 sabah birtane daha yapıyım mı ıkı gun bekleyım mı bilemedim hiç umudum kalmadı ama bi çok kişide pozitif cıkmıs
11 ağustos bir hafta var tam çok hafif sağ kasıgımda bazen sızı hissedıyorım amat adet olacakmış gibi de hissedıyorum sabah 12. Gün testi yapıcaöMerhaba bende 24 temmuzda çatlatma iğnesi yaptım bikaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizin belirtiniz var mı? Bir de testi çok erken yapmışsınız beklenen adet tarihiniz nedir?