Evet bekleyin adetiniz geçerse 2-3 gun zaten hamilesinizdir ama psikolojik olarakta gecıkme yapabılır iğnenin geciktirme etkısı varmıs galıba28 mart adet günüm bence iğne etkisi geçti, çünkü 21 martta yaptığım kan testinde 1.20 cıktı normalde de yaptigimda negatifken ayni sonuç 1 adet gününden 3 gün geçsin belli olur çünkü adetim çok düzenli
Hamile değilim die biliyorum yani çok karışık kan testi negatif idrar negatif ama hala adet olmadım, fakat bugün kahve rengi bi leke geldi adet sandim değil sadece leke olarak kaldı şuan bisi yokMerhaba , hamile misiniz bende 21 marta iğne oldum şuan ağrılarım var adetime de 3 gün
Yok kist vs gibi bi sıkıntı yoktu bende , folik asit vitaminler bide progestan verdi düşük önleyici hala da adet olmadım cuma günü dr gidecem ,İnşallah o yerleşme kanamasıdır ve hamilesinizdir doktorunuz çatlatma iğnesinden sonra duphaston die bi ilaç verdi mi , bana onu verdi bu arada benim sağ tarafta 2 cm çikolata kistim var sizin var mı böyle sıkıntınız
Bende bilmiyorum inanılmaz stresli bi dönem , bende yarın gidecem bakalimne diyecek drBana onu verdi o bitince gel dedi yarın bitecek adet günüm de yarın bakalım artık hayırlısı doktor o kist engel olmaz dedi ama 3 aydır deniyoruz hamile kalamadım , forumda okuduğum kadarıyla o iğne de Geçikme ve kist yapabilirmiş tabi o kistler engel değil bi adette atılıyormuş ama bilmiyorum okudukça insan daha stres yapıyo
Insallah tabiki haber ederim , olurda yazmazsam msj at hatırlat banaHaber ver bana da olur mu inşallah güzel haberlerini alırız
Merhaba sonucunuz nedir inşallah bebek vardır progesteron kullanıyorsanı adet olmanızı engellerYok kist vs gibi bi sıkıntı yoktu bende , folik asit vitaminler bide progestan verdi düşük önleyici hala da adet olmadım cuma günü dr gidecem ,
Çünkü eger kanka görünmeyip adet olmazsan cuma gel eger bebekse keseyi ancak o zaman görebiliriz demisto
Adet oldum 7 gün geçtikten sonraMerhaba sonucunuz nedir inşallah bebek vardır progesteron kullanıyorsanı adet olmanızı engeller
Hayır'lısı olsun canım progesteron adet olmayı engellemişAdet oldum 7 gün geçtikten sonra
EngellermişHayır'lısı olsun canım progesteron adet olmayı engellemiş
Merhaba benim de 5 gün gecikti silik çizgi çıkıyor testte sizin de öyle bi durum var mıydı kist mi oldu acaba benim de adetim gelmedi ama testte de silik ve 5 10 dk sonra çıktı testte silik çizgi filan çıkmış miydiAdet oldum 7 gün geçtikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?