- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi poncikhafiz
Yeniledin mi bugun testi2saatlik tuttum idrarımla yaptım test şimdi bişey yok maalesef yarın 12. Günüm artık yarından sonra daha da netleşir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniledin mi bugun testi2saatlik tuttum idrarımla yaptım test şimdi bişey yok maalesef yarın 12. Günüm artık yarından sonra daha da netleşir
Yeniledin mi bugun testi
Var gibi duruyor kan ver istersen benimde dün 12. Gunumdu 26 çıktıçıplak gözle bakınca çok çok az var gbi bnde efekt yaptım varsa daha net belli olsun diye ama
Negüzel maşallahVar gibi duruyor kan ver istersen benimde dün 12. Gunumdu 26 çıktı
Senin 10.gun silinmis gibiydi.. ben umitlendim sanki senin adina . Hadi insallah.çıplak gözle bakınca çok çok az var gbi bnde efekt yaptım varsa daha net belli olsun diye ama
Amin insallah.. evet su an yoruma acik. Ben de kan testini gununde vericem. 16 si benim. Cokta yok zaten. Belki adet bile olurum. Benim midem adet zamani bulanir. 2 gundur o sekil minik minik rahatsiz ediyor. Bakalim.İnşallah rabbim isteyen herkese versin de kan testını günüm geçince yani 14. Günden sonra yaptrmak istiyorum adet olmazsam
Fotografta goremedim..parlamis olabilir. Yeni mi yaptin. Sure gecti mi ustunden.. ben de az sonra yapicam. Silinmis mi bakalim.Bu da efeksiz hali bunda da gorebılıyor musunuz
Efekli fotoğrafın efeksiz hali işteFotografta goremedim..parlamis olabilir. Yeni mi yaptin. Sure gecti mi ustunden.. ben de az sonra yapicam. Silinmis mi bakalim.
Efektli de gorunuyorda. Digerinde fotoda yok. Sen goruyorsundur buyuk ihtimalEfekli fotoğrafın efeksiz hali işte
Sen bilirsinİnşallah rabbim isteyen herkese versin de kan testını günüm geçince yani 14. Günden sonra yaptrmak istiyorum adet olmazsam
BIraz bekliyorum. Gelsin diyeSende at bakalm
Şizofren gbı oldumEfektli de gorunuyorda. Digerinde fotoda yok. Sen goruyorsundur buyuk ihtimal
Yok canim..benimde cok kez sasi olmuslugum . Ablama esime gostermeye calistigim inat ettigim cok test olduŞizofren gbı oldum![]()