Çatlatma iğnesi

Valla bende anlamadım 14.08 de iğne vurundum pazartesi. İğne vurulduğum gün ilişki yok dedi doktor salı günü var ama gece 12den sonra olucak ilişkilerin dedi yani gece yarısı
salı var çarşamba yok perşembe var cuma yok cumartesi var pazar yok dedi doktor aynı şekilde gece 12 den sonra değerlendirdik ama iğnenin üzerinden 9 gün geçti adet oldum. Hormon testlerim herşeyim güzel çıktı. Ve ilk hamileliğimde korunduğum halde evlendiğim ilk ayda hamile kaldım ama güzel gitmedi. 6 aydır neden olmuyor anlamadım.
Canim herkesin vucudu farkli bu adet doneminde sogan kuru oneririm rahmi temizlrr ve iyi gelir vucuduna

Canim herkesin vucudu farkli bu adet doneminde sogan kuru oneririm rahmi temizlrr ve iyi gelir vucuduna
Bugün doktor kontrolüm vardı adet günlerin çok kısa amhında iyi ama neden böyle oluyor anlamadım dedi. Yumurtan kalitesiz olabilir dedi.
Eşimden test istedi ama eşim şuan gerek olduğunu düşünmüyorum diye reddetti.

Bugün doktor kontrolüm vardı adet günlerin çok kısa amhında iyi ama neden böyle oluyor anlamadım dedi. Yumurtan kalitesiz olabilir dedi.
Eşimden test istedi ama eşim şuan gerek olduğunu düşünmüyorum diye reddetti.
Erkekler genelde yanasmiyor benim esimde oyle canim

Kendi bilir artık ya galiba gururlarına yediremiyorlar.
Ama ben vakti ve zamanının olduğunu düşünüyorum.
Aynrn oyle isrraci olma canim hatta sen geri cekil o istesin biz niye bubkadar yipratiyoruzki kendimizi bu sadece bizim istememizle olabilen birsry degilki sonucta canim bosver o yuzden

Back
X