Canım ben de kasık ağrısı oldu , 4-5 gün tek taraflı. Başka hiç bişey olmadı. Bugünü iyi değerlendir ve hemen kalkmaOf insallah bilmişimdir canım bende iğnenin ikinci gunu bu gun hic bi tık yok sende hic ağrı bişey oldu mu başlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de kasık ağrısı oldu , 4-5 gün tek taraflı. Başka hiç bişey olmadı. Bugünü iyi değerlendir ve hemen kalkmaOf insallah bilmişimdir canım bende iğnenin ikinci gunu bu gun hic bi tık yok sende hic ağrı bişey oldu mu başlarda
Evet canım yarım saat yatıyorum kalkmıyorum hemen akşama değerlendiricez inşallah dun sadece biraz ağrım oldu ilişki sırasındaCanım ben de kasık ağrısı oldu , 4-5 gün tek taraflı. Başka hiç bişey olmadı. Bugünü iyi değerlendir ve hemen kalkma
Ya bu iğne ve ilaçlar vücudun biraz dengesini şaşırtıyor. Takılma hiç. İnşallah güzel haberlerEvet canım yarım saat yatıyorum kalkmıyorum hemen akşama değerlendiricez inşallah dun sadece biraz ağrım oldu ilişki sırasında
İnşallah canım senin de güzel haberlerini bekliyorum yazmayı unutma sonucuYa bu iğne ve ilaçlar vücudun biraz dengesini şaşırtıyor. Takılma hiç. İnşallah güzel haberler
Tamam canımmm inşallah, sen de aynı şekilde unutmaİnşallah canım senin de güzel haberlerini bekliyorum yazmayı unutma sonucu
Unutmam iyi veya kötu ben herzaman sonucu burda paylaşıyorumTamam canımmm inşallah, sen de aynı şekilde unutma
Canım senin kaçıncı gün başlamıştı gaz ağrısı gibi ağrı bende bugün aşırı gaz sıkışması var gibi sistim resmen kasığımda da bı gaz ağrısı gibi agrj varBende iğne olurken ağrı hissetmedim canım sadece dun akşamdan beri cok fazla gazım var ve karnımın alt kısmında biraz ağrı var gaz ağrısı mı yoksa iğneden mi bende anlayamıyorum
Canım iğnenin 2 günu ve 3 günu vardı cok şimdi yok iğnenin 8 günu bu gun sadece kahverengimsi akıntım vardı bu gun ve hafif cok hafif kasık ağrımCanım senin kaçıncı gün başlamıştı gaz ağrısı gibi ağrı bende bugün aşırı gaz sıkışması var gibi sistim resmen kasığımda da bı gaz ağrısı gibi agrj var
Yaa inşallah tutunma oluyordur bende de gaz sıkışması vay iğne olalu 1 hafta oldu soruyum bı dedim ilk aşılamamiydi seninCanım iğnenin 2 günu ve 3 günu vardı cok şimdi yok iğnenin 8 günu bu gun sadece kahverengimsi akıntım vardı bu gun ve hafif cok hafif kasık ağrım
Gecen ay yine iğne oldum ama tutmadı canım iğnenin 7 günu yoğun kanamam oldu 3 gün bu ay yine iğne oldum iğnenin 3 gunu progestan icmeye başladım bu defa heralde tutunamıyor diye verdi doktor bilmiyorum bendeYaa inşallah tutunma oluyordur bende de gaz sıkışması vay iğne olalu 1 hafta oldu soruyum bı dedim ilk aşılamamiydi senin
Aynen benmde tutunamiyormhs rahim duvarı inceymis fitil mi verdi hap miGecen ay yine iğne oldum ama tutmadı canım iğnenin 7 günu yoğun kanamam oldu 3 gün bu ay yine iğne oldum iğnenin 3 gunu progestan icmeye başladım bu defa heralde tutunamıyor diye verdi doktor bilmiyorum bende
Hap canım her akşam birtane iciyorum sen kulanıyormusunAynen benmde tutunamiyormhs rahim duvarı inceymis fitil mi verdi hap mi
Bende duphaston kullanıyorum sabah akşamHap canım her akşam birtane iciyorum sen kulanıyormusun
Bana neden sadece gunde bir defa ic dediler acabaBende duphaston kullanıyorum sabah akşam
Aynı ilaç mıBana neden sadece gunde bir defa ic dediler acaba
Benzeri canım almanyada olduğum icin burda adı başkaAynı ilaç mı
Allah Allah belkide etkisi yüksektir o yüzden günde bir tanedirBenzeri canım almanyada olduğum icin burda adı başka
Ola bilir canımAllah Allah belkide etkisi yüksektir o yüzden günde bir tanedir
Canım 12. Gün güzel. 2 gün daha pozitif götürsen inşallah hamilesinKızlar iğnenin 12.günündeyim yorumlarınıza ihtiyacın var