Yumurtanizin boyutu kaç mlim di çatlama iğnesi vuruldugunzdaBen çatlatma iğnesi vurundum 11 gün iğnenin ama ilişki olalı 9 günü ben 7 günü evde gebelik testi yaptım silik çıktı dün yaptım bişey çıkmadı bide erken gebelik testi benim gibi olan varmı 14,15 gün pozitif gören varmı
6,9,10 mlm vardı sol yumurtam da 1 tane 33 mlm yumurtam vardiYumurtanizin boyutu kaç mlim di çatlama iğnesi vuruldugunzda
33 ml olup daha çatlamış miydi normalde 22 24 olunca catlar6,9,10 mlm vardı sol yumurtam da 1 tane 33 mlm yumurtam vardi
Doktor dedi nerdeyse kendi kendine catlicam dediydi yine de catlamadi için o zaman iğne vurun dediydi33 ml olup daha çatlamış miydi normalde 22 24 olunca catlar
İlaç kullandimiz mi iğneden önceDoktor dedi nerdeyse kendi kendine catlicam dediydi yine de catlamadi için o zaman iğne vurun dediydi
İlaç kullandimiz mi iğneden baya önceden folikasit kulandim değer düşük diye iğne vurunmadan 7 gün önce de klomen kullanmıştım
Dört beş gün daha bekleyin net sonuç alırsınızKlomen kullanmıştım
Beklicem inşallah pozitif görürüm göğüsler de ağrı acıma var kasik karında belde beyaz akıntı ıslanma oluyor ama bakalimDört beş gün daha bekleyin net sonuç alırsınız
Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim sevindirsinBeklicem inşallah pozitif görürüm göğüsler de ağrı acıma var kasik karında belde beyaz akıntı ıslanma oluyor ama bakalim
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun rabbim sevindirsin
Negatif cnm regl oldumCanım sonucun çıktı mı bende 25 kasım çatlatma iğnesi oldum
Oyy kuzum inşallah hayırlı sonuçlar alacağın bir ay olur hiç üzülme her şey güzel olucakNegatif cnm regl oldum
İnşallah cnm doktora bida gidecem bklm bu sefer ne uygulicakOyy kuzum inşallah hayırlı sonuçlar alacağın bir ay olur hiç üzülme her şey güzel olucak
Çok güzel bir süreç olur pozitiflerle taçlanır diye dua ediyorum her birimizin adına eminimİnşallah cnm doktora bida gidecem bklm bu sefer ne uygulicak
Bu boyutlarda çatlatma iğnesi vurulmaz muhtemelen siz yanlış duydunuz. 33 olan yumurtanız zaten kistlesmistir. Diğerlerinin de boyutu çok küçük. İgne 18-20lere geldiğinde vurulur benim hep o şekilde oldu okuduklarim da bu sekilde. Bence doktora iyice sorun yanlış olarak kalmasın aklınızda6,9,10 mlm vardı sol yumurtam da 1 tane 33 mlm yumurtam vardi