- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar yazabilir mi kullandığı ilaçlari ve kaçıncı denemeden sonra gebelik oldu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün yaptım çatlatma ignesini. Bir haftadır da yumurta büyütme iğnesi yapiyordum. Ekstra vitamin falan vermişti Dr. Onlarda devam.Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar yazabilir mi kullandığı ilaçlari ve kaçıncı denemeden sonra gebelik oldu??
Bende birsuru vitamn tavsvye kullaniyorum bende tek yumurta vardi igne oldum ama sansm cok az sizn kac tane olusmusBen de bugün yaptım çatlatma ignesini. Bir haftadır da yumurta büyütme iğnesi yapiyordum. Ekstra vitamin falan vermişti Dr. Onlarda devam.
Benim de 1 tane. Canını sıkma olacak olursa bı tane de yeter. Zaten yumurtalıkta sadece bir yumurta dışarı cikiyo. Tüp bebek için belki de birden fazla gerekebilir.Bende birsuru vitamn tavsvye kullaniyorum bende tek yumurta vardi igne oldum ama sansm cok az sizn kac tane olusmus
Benim ilk denemem. Doktorum olmazsa hemen tüp bebek dedi. Ama tüp bebek için bir kaç ay beklicez. Hayırlısı artık. Verende Allah.ekimde tek yumurta ile vuruldum olmadı. yarın tekrar klomene başlıyorum bakalım kasımda 2.denemem olcak
Yalnız brnim acayip ağrım oluyo yumurtlama gününde. Ayağa kalkmakta bile zorlaniyom. Kıvrılıp kaliyom.Benim ilk denemem. Doktorum olmazsa hemen tüp bebek dedi. Ama tüp bebek için bir kaç ay beklicez. Hayırlısı artık. Verende Allah.
Canım doktor dedimi sana çoğul gebelik olur diyeBende çatlatma iğnemi 2 kasımda oldum
Canım doktor dedimi sana çoğul gebelik olur diye
Burdaki arkadaşlar dedi kuzum doktorum demediYok canım bana doktor hiç öyle bişey demedi. Sana öyle mi dedi
Ben test verdim ama güzel haber mi kötü mü bilmiyorum düşük çıktı cunkuVarmi güzel haber alan
Düşük kac ve igne kacmci günü hiic belli olmazzz bi anda yukselirBen test verdim ama güzel haber mi kötü mü bilmiyorum düşük çıktı cunku
Düşük kac ve igne kacmci günü hiic belli olmazzz bi anda yukselir
14. Gün yaptırdığımda 20çıkmıştı, artış çok az işteİğneden 16 Gün sonra yaptırdım. 31.93 çıktı canım
merhaba Ben gectigimiz Agustos ayinda yaptim ve ilk denememde Oldu Tuttu ama ne Yazik ki iki Ay sonra Düsük yaptim Ama bu Benlik biseydi ama gereckten ise yariyorÇatlatma iğnesi ile hamile kalanlar yazabilir mi kullandığı ilaçlari ve kaçıncı denemeden sonra gebelik oldu??
Ayy cok teşekkür ederim nasıl umudum yeşerdi şuan bilemezsiniz inşallah bebeğinize tekrar kavuşursunuz bu sefer sağlıklı şekilde bende hiç gebelikk oluşmadı bugün yarin regl günüm heycanla bekliyordumm smdii daha çok heycanlandmM
merhaba Ben gectigimiz Agustos ayinda yaptim ve ilk denememde Oldu Tuttu ama ne Yazik ki iki Ay sonra Düsük yaptim Ama bu Benlik biseydi ama gereckten ise yariyor