Bu belirtiler hem hamilelik belirtisi hem değil bu belirtiler bende de vardı ama negatif bazılarında pozitif ben 2 kez çatlatma iğnesi oldum Kasım ve Aralık bu gün yine adet oldum ve şimdi hsg çekilecek bakalım hayırlısıMerhaba arkadaşlar Kasım 30 da adet oldum adetimin 2günü yani 1 de klomen kullandım yumurtalarım büyümedi ikitane yumurta büyütme iğnesi oldum istenilen boyuta gelince de çatlatma iğnesi vuruldum bugun 11gün bu arada 2. Kez aynı tedaviyi oluyorum kasıklarımda agrı gaz sancısı aşırı gaz yaptı ben de sizde nasıldı sizce bu ay hamile kalabilir miyim
Bende klomen bitirdim buguniğne yapıldı süreçle ilgili bilginiz varsa bana anlatır mısınız
canım benim 36 saat sonra ağrılarım başladı hala devam ediyor karınıma dokununca ağrıyor
Hayır canım bu 2. Denemem ilkinde olmadı bu da olmadı gibi adetime 9 gün var. Bakalım kısmetilk kez mi yapıldı
inşALLAH olur adete kadar mı beklıyoruz .ğne yapıldıktan sonraHayır canım bu 2. Denemem ilkinde olmadı bu da olmadı gibi adetime 9 gün var. Bakalım kısmet
bende dün iğne oldum bakalım inşallah hayırlı haberler alırızBende klomen bitirdim buguniğne yapıldı süreçle ilgili bilginiz varsa bana anlatır mısınız
İnşALLAHkızlar
bende dün iğne oldum bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah emeklerimiz boşa gitmez benim bugun şiddetli ağrılarım oldu akşama doğru geçtiİnşALLAH
Bende hiç ağrı yokİnşallah emeklerimiz boşa gitmez benim bugun şiddetli ağrılarım oldu akşama doğru geçti
Herkeste aynı olmuyor. Daha yeni başlayabilir deBende hiç ağrı yok
Bilmiyorum arttık hayırlısı olsun İnşALLAH hepimiz içinHerkeste aynı olmuyor. Daha yeni başlayabilir de
AminnnBilmiyorum arttık hayırlısı olsun İnşALLAH hepimiz için
İçin çok erken ilk mi seninBugun 12.gunum bende de asiri kas agrilari ve ayni belirtiler var bugun test yaptim negatif
Canım hsg nerede çektireceksin eger benmde bu ay tutmadıysa çekilecegğimdeBu belirtiler hem hamilelik belirtisi hem değil bu belirtiler bende de vardı ama negatif bazılarında pozitif ben 2 kez çatlatma iğnesi oldum Kasım ve Aralık bu gün yine adet oldum ve şimdi hsg çekilecek bakalım hayırlısı
Evet ilk doktora mesaj attim o cevap yazana kadar dayanamadim yaptimTest
İçin çok erken ilk mi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?