- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
TekirdağdaCanım hsg nerede çektireceksin eger benmde bu ay tutmadıysa çekilecegğimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TekirdağdaCanım hsg nerede çektireceksin eger benmde bu ay tutmadıysa çekilecegğimde
Bu yorumun uzerinden 6gun gecmis.Catlamadiysa catlatma ignesi vermistir, ( yada kendiliginden catladi. )Degil mi?Ya ben bi şey sorucam yarın doktor yumurta çatlamış mı diye bakıcak çatlamadıysa ne olur bilginiz var mı
Gittiğimde 21 mm olmuş dedi iğne yapıldı bi hafta olduBu yorumun uzerinden 6gun gecmis.Catlamadiysa catlatma ignesi vermistir, ( yada kendiliginden catladi. )Degil mi?
Benimde aynı 9.günüm bende sık çıkıyorum ama sıvıyı çok tüketiyorum ona bağlıyorum benarkadaşlar bu çatlatma iğnesinden sonra idrar sıkıntısı yaşayan var mı acaba benim 9. günüm ve nerdeyse 2 saatte bir idrara çıkıyorum çok sıkışmış şekilde böyle şeyler yaşayan var mı acaba
yaa ben de içiyorum da sanki biraz fazla gidiyomuşum gibi hissettim ne bileyim hayırlara vesile olur inşallah yaBenimde aynı 9.günüm bende sık çıkıyorum ama sıvıyı çok tüketiyorum ona bağlıyorum ben
İnşALLAH keşke öyle olsayaa ben de içiyorum da sanki biraz fazla gidiyomuşum gibi hissettim ne bileyim hayırlara vesile olur inşallah ya
Çok silik çıksa bile hamilelikte değeri olarak kabul edilir diye biliyorum kanda baktırdınız mıYumurta catlatma iğnesi olup kacıncı gun adet oldunuz acaba ya da adet olan var mı bana doktorum 14 gun gevsın adet olmaz isen hamilesindir dedi ama bugun 18 gunum test yapıyorum cok cok silik cizgi cıktı ama sizce hamile iyim göğüslerimde cok fazla şişkinlik ve ağrı var akıntım da var böyle yumurta beyazı gibi ama
Evet 3 haftalık hamileyim darısı isteyen tüm anne adaylarımıza inşÇok silik çıksa bile hamilelikte değeri olarak kabul edilir diye biliyorum kanda baktırdınız mı
Çok sevindim canım senin adına ☺ Amin allahım isteyen herkese versinEvet 3 haftalık hamileyim darısı isteyen tüm anne adaylarımıza inş
Amin inşAllahÇok sevindim canım senin adına ☺ Amin allahım isteyen herkese versin
Betanız kaç çıkmıştıEvet 3 haftalık hamileyim darısı isteyen tüm anne adaylarımıza inş
Canim merhaba bende ilac ve catlatma ignesi oldum iğneden kaç saat sonra ilişkileriniz olduEvet 3 haftalık hamileyim darısı isteyen tüm anne adaylarımıza inş
36 saat sonraCanim merhaba bende ilac ve catlatma ignesi oldum iğneden kaç saat sonra ilişkileriniz oldu