- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu gün 6. Gün ama doktor şu gün test yap demedi içimden de hiç gelmiyor test yapmak negatif çıkarsa diye ama dayanamazsam bende 12. Gün yaparım belkiİnşallah hayırlısı olsun . Kaçıncı gün test yapicaksiniz bana doktorum ayın 12 si kan ver dedi :)
.Benim bu gün 6. Gün ama doktor şu gün test yap demedi içimden de hiç gelmiyor test yapmak negatif çıkarsa diye ama dayanamazsam bende 12. Gün yaparım belki
Aminn inşallah.
Hayırlısı olsun inşallahRabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benimde 8 inşallah tutarbende bu ap iğne yapıp bekleyenlerdenım bugun 8.günü iğnenin bu değerlendirme olayı doktordan doktora değişyor sanırım iğneden sonraki gunu değerlendırdık bırgun ara sonra yıne okadar. daha sonrakı beraberlığin hamıle kalmaya etkısı olmaz dedi. benımde ıkıncı defa olacak bu ay inşallah olur
ayy inşallah bende hiç bir sorun yok ama hep olumsuz düşünuyordum abımlerde sorun vardı o benı çok etkıledı bu ay iyi düşünuyorum olacak inşallah bazı şeylerde nasip nasibi gelsin biran önce diye dua edıyorum senın içinde öyle olsun inşallah. bana 12 sinde test yap dedi doktorum senınkı bişey dedımı. kan tahlılı ver dedide ben reglıyı beklıyecemBenimde 8 inşallah tutar![]()
Bana bişi demedi bende guatr var troidlerim çalışmıyor o da engel çocugaayy inşallah bende hiç bir sorun yok ama hep olumsuz düşünuyordum abımlerde sorun vardı o benı çok etkıledı bu ay iyi düşünuyorum olacak inşallah bazı şeylerde nasip nasibi gelsin biran önce diye dua edıyorum senın içinde öyle olsun inşallah. bana 12 sinde test yap dedi doktorum senınkı bişey dedımı. kan tahlılı ver dedide ben reglıyı beklıyecem![]()
Sizin sonuç nasıl çıktıİnşallah hayırlısı olsun . Kaçıncı gün test yapicaksiniz bana doktorum ayın 12 si kan ver dedi :)
çok geçmiş olsun bende çok şükür br sorun yok ama sebebsiz infertilite olabilir dedi. var böyle çiftler hiç sorun yok ama gebelık olmuyor şuan başladk bakalım bu ıkncı ayım hap ve iğne ile bu ayda olmazsa nasıl bir yol izleceğiz doktorum belirliyecek.Bana bişi demedi bende guatr var troidlerim çalışmıyor o da engel çocuga
Büyük ihtimalle aşılama der ama aşılama da pek ihtimal arttırmıyor diyorlar ya bende bikere daha denerim belki sonra aşılamaya geçeriz Rabbim hayırlısını versinçok geçmiş olsun bende çok şükür br sorun yok ama sebebsiz infertilite olabilir dedi. var böyle çiftler hiç sorun yok ama gebelık olmuyor şuan başladk bakalım bu ıkncı ayım hap ve iğne ile bu ayda olmazsa nasıl bir yol izleceğiz doktorum belirliyecek.
Canım ben 12 ekim kan vercem bugün 13 gün oldu sabah test yaptım silik ince bir çizgi var bu arada bende troid hastasıyım ama doktorun ilaçlarımı düzgün kullanır kontrollerimi aksatmazsam herhangi bir sorun olmayacağını söylediSizin sonuç nasıl çıktı
Ayy inşallah hamişssindirCanım ben 12 ekim kan vercem bugün 13 gün oldu sabah test yaptım silik ince bir çizgi var bu arada bende troid hastasıyım ama doktorun ilaçlarımı düzgün kullanır kontrollerimi aksatmazsam herhangi bir sorun olmayacağını söyledi
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallahAyy inşallah hamişssindirdarısı bize