• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Igneden sonra 14. Gun kan testi yaptirin sonuc cikar. Maalesef gecen ay benim tutmadi bu ay kendi haline biraktik ki umudum yok pek diger ay tekrar denicez

Benim bu gün 6. Gün ama doktor şu gün test yap demedi içimden de hiç gelmiyor test yapmak negatif çıkarsa diye ama dayanamazsam bende 12. Gün yaparım belki
.
Hayırlısı olsun inşallah 🥰 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

bende bu ap iğne yapıp bekleyenlerdenım bugun 8.günü iğnenin bu değerlendirme olayı doktordan doktora değişyor sanırım iğneden sonraki gunu değerlendırdık bırgun ara sonra yıne okadar. daha sonrakı beraberlığin hamıle kalmaya etkısı olmaz dedi. benımde ıkıncı defa olacak bu ay inşallah olur

bende bu ap iğne yapıp bekleyenlerdenım bugun 8.günü iğnenin bu değerlendirme olayı doktordan doktora değişyor sanırım iğneden sonraki gunu değerlendırdık bırgun ara sonra yıne okadar. daha sonrakı beraberlığin hamıle kalmaya etkısı olmaz dedi. benımde ıkıncı defa olacak bu ay inşallah olur
Benimde 8 inşallah tutar 😅

Benimde 8 inşallah tutar 😅
ayy inşallah bende hiç bir sorun yok ama hep olumsuz düşünuyordum abımlerde sorun vardı o benı çok etkıledı bu ay iyi düşünuyorum olacak inşallah bazı şeylerde nasip nasibi gelsin biran önce diye dua edıyorum senın içinde öyle olsun inşallah. bana 12 sinde test yap dedi doktorum senınkı bişey dedımı. kan tahlılı ver dedide ben reglıyı beklıyecem :D

ayy inşallah bende hiç bir sorun yok ama hep olumsuz düşünuyordum abımlerde sorun vardı o benı çok etkıledı bu ay iyi düşünuyorum olacak inşallah bazı şeylerde nasip nasibi gelsin biran önce diye dua edıyorum senın içinde öyle olsun inşallah. bana 12 sinde test yap dedi doktorum senınkı bişey dedımı. kan tahlılı ver dedide ben reglıyı beklıyecem :D
Bana bişi demedi bende guatr var troidlerim çalışmıyor o da engel çocuga

Bana bişi demedi bende guatr var troidlerim çalışmıyor o da engel çocuga
çok geçmiş olsun bende çok şükür br sorun yok ama sebebsiz infertilite olabilir dedi. var böyle çiftler hiç sorun yok ama gebelık olmuyor şuan başladk bakalım bu ıkncı ayım hap ve iğne ile bu ayda olmazsa nasıl bir yol izleceğiz doktorum belirliyecek.

çok geçmiş olsun bende çok şükür br sorun yok ama sebebsiz infertilite olabilir dedi. var böyle çiftler hiç sorun yok ama gebelık olmuyor şuan başladk bakalım bu ıkncı ayım hap ve iğne ile bu ayda olmazsa nasıl bir yol izleceğiz doktorum belirliyecek.
Büyük ihtimalle aşılama der ama aşılama da pek ihtimal arttırmıyor diyorlar ya bende bikere daha denerim belki sonra aşılamaya geçeriz Rabbim hayırlısını versin

Sizin sonuç nasıl çıktı
Canım ben 12 ekim kan vercem bugün 13 gün oldu sabah test yaptım silik ince bir çizgi var bu arada bende troid hastasıyım ama doktorun ilaçlarımı düzgün kullanır kontrollerimi aksatmazsam herhangi bir sorun olmayacağını söyledi

Back
X