• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

bgdkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
18
64
3
29
Merhaba bir yıldan aşkın gebelik çalışmamız var herhangi bir sıkıntım yok ilk defa bu ay çatlatma iğnesi ve klomenle takibe aldı doktor .iğneyi yaptıralı 6 gün oldu . Yaptıran geri dönüş Olumlu alan varmı ?

15 gün sonra çıktı benim ki çatlama iğnesi olduğum ay hamile kaldım

Benim bu ay catlatma ignesinden sonra 14 gün geçti bugün 18.günüm bugün normalde adet günüm olmadim şimdilik bi kaç gün daha bekleyip oyle test yapmayı düşünüyorum testte olumsuz görmekten korkuyorum 🤦‍♀️

2 ay üst üste klomen + çatlatma iğnesi kullandım bu ayda rahim filmi çektiridim hala bebiş yok 😭

2 ay üst üste klomen + çatlatma iğnesi kullandım bu ayda rahim filmi çektiridim hala bebiş yok 😭
Inşallah olur canım hayırlı sağlıklı bir şekilde bende ilk kez kullandım bu ay test yaptım yok malesef

Benim bu ay catlatma ignesinden sonra 14 gün geçti bugün 18.günüm bugün normalde adet günüm olmadim şimdilik bi kaç gün daha bekleyip oyle test yapmayı düşünüyorum testte olumsuz görmekten korkuyorum 🤦‍♀️
Bence test yapmalısın ben 12. Ve 15. Günler yaptım negatifti adeti bekliyorum

Benim de 3. Günüm iğne vurulalı dün ve bu gün değerlendirdim yarın da değerlendircem birgün ara sonra tekrar değerlendircem inşallah pozitif sonuç alırız

Evet ilk catlatma iğnesi kullanimim aletimi iki gün gectim yaptım pozitif çıktı 🤲

Benimde 8. Gün ilk ignem Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin nerde varsa inşallah 🥰

Benimde 8. Gün ilk ignem Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin nerde varsa inşallah 🥰
Amin inşallah birbirimizi haberdar edelim destek olalım benim de ilk çatlatma iğnem geçen ay sadece gonal f 450 kullandım çatlama iğnesi vermedi tutmadı nasip bakalım inşallah bu sefer tutar 🥰

Amin inşallah birbirimizi haberdar edelim destek olalım benim de ilk çatlatma iğnem geçen ay sadece gonal f 450 kullandım çatlama iğnesi vermedi tutmadı nasip bakalım inşallah bu sefer tutar 🥰
İnşallah hayırlısı olsun . Kaçıncı gün test yapicaksiniz bana doktorum ayın 12 si kan ver dedi :)

Back
X