Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peko kahve rengi akıntı gekdımı15 gün sonra çıktı benim ki çatlama iğnesi olduğum ay hamile kaldım
Yok gelmediPeko kahve rengi akıntı gekdımı
Inşallah olur canım hayırlı sağlıklı bir şekilde bende ilk kez kullandım bu ay test yaptım yok malesef2 ay üst üste klomen + çatlatma iğnesi kullandım bu ayda rahim filmi çektiridim hala bebiş yok![]()
Bence test yapmalısın ben 12. Ve 15. Günler yaptım negatifti adeti bekliyorumBenim bu ay catlatma ignesinden sonra 14 gün geçti bugün 18.günüm bugün normalde adet günüm olmadim şimdilik bi kaç gün daha bekleyip oyle test yapmayı düşünüyorum testte olumsuz görmekten korkuyorum![]()
Bana iğneden 36 saat sonra ve 5 defa bir gün arayla iliski vermiştiBenim de 3. Günüm iğne vurulalı dün ve bu gün değerlendirdim yarın da değerlendircem birgün ara sonra tekrar değerlendircem inşallah pozitif sonuç alırız
Aynen bana da aynı sizin kaç yıldır olmuyor benim 2.5 yılBana iğneden 36 saat sonra ve 5 defa bir gün arayla iliski vermişti
Test yaptırdınız mı ilk çatlama iğnesi mi buBana iğneden 36 saat sonra ve 5 defa bir gün arayla iliski vermişti
Benim bir buçuk yıl falanAynen bana da aynı sizin kaç yıldır olmuyor benim 2.5 yıl
Çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinEvet ilk catlatma iğnesi kullanimim aletimi iki gün gectim yaptım pozitif çıktı![]()
Aminn inşallahÇok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Amin inşallah birbirimizi haberdar edelim destek olalım benim de ilk çatlatma iğnem geçen ay sadece gonal f 450 kullandım çatlama iğnesi vermedi tutmadı nasip bakalım inşallah bu sefer tutarBenimde 8. Gün ilk ignem Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin nerde varsa inşallah![]()
İnşallah hayırlısı olsun . Kaçıncı gün test yapicaksiniz bana doktorum ayın 12 si kan ver dedi :)Amin inşallah birbirimizi haberdar edelim destek olalım benim de ilk çatlatma iğnem geçen ay sadece gonal f 450 kullandım çatlama iğnesi vermedi tutmadı nasip bakalım inşallah bu sefer tutar![]()