• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CATLATMA IGNESI

Benim 4. Günüm belim ağrıyor gögsümde hassasiyet ve yorgunluk var ama iğnenin etkisi olabilirmiş bekliyorum, inşallah tutar hepimizin🥰

Benim 4. Günüm belim ağrıyor gögsümde hassasiyet ve yorgunluk var ama iğnenin etkisi olabilirmiş bekliyorum, inşallah tutar hepimizin🥰
Ben pazartesi gunu igne vurdurmustum.bugun cok belim ve alt karnim agriyor.acaba igenenin etkisimidir yoksa pazartesi iliskiye girdikde onun etkisinden mi birseyler oluyor cok merak ediyorummm 🤔

Ben pazartesi gunu igne vurdurmustum.bugun cok belim ve alt karnim agriyor.acaba igenenin etkisimidir yoksa pazartesi iliskiye girdikde onun etkisinden mi birseyler oluyor cok merak ediyorummm 🤔
İğnenin etkisidir canım

4 gün sonra sonucu alırsınız hayırlısıyla
Merhaba ben de 31 aralıkta iğne oldum 13 ocakta ikinci çizgi silikti doktorum ilaçtan olabilir gününün geçmesini bekle dedi 15 ocakta yani dün ikinci çizgi baya koyulaşmıştı ama adet tarihim yarın bikaç gün geçmesini beklemeliyim acaba test doğru sonuç vermişmidir böle olup da sonradan değeri düşen var mı ilacın etkisiyle yüksek çıkıp günüm geçtiğinde düşmesinden tedirgin oluyorum

Merhaba ben de 31 aralıkta iğne oldum 13 ocakta ikinci çizgi silikti doktorum ilaçtan olabilir gününün geçmesini bekle dedi 15 ocakta yani dün ikinci çizgi baya koyulaşmıştı ama adet tarihim yarın bikaç gün geçmesini beklemeliyim acaba test doğru sonuç vermişmidir böle olup da sonradan değeri düşen var mı ilacın etkisiyle yüksek çıkıp günüm geçtiğinde düşmesinden tedirgin oluyorum
ben pozitif olduğunu düşünüyorum :dua:

Selam kizlar,
Ben de 5 Ocak’ta catlatma ignesi vuruldum, 16 Ocak’ta betahcg 2,40 cikti, 18 Ocak’ta ise 1 :(( bugun ignenin ustunden 17 gun gecti hala adet olmadim ve hicbir belirti de yok, normalde bir hafta onceden siskinlik ve agrim olur. Bugun hastanedeki hemsire ile gorustum, normal adet tarihinizi bekleyin diyor. SAT 26 Aralik, BAT 25-26 Ocak ama igneden dolayi BAT one gelmiyor mu, yani igneden 14-15 gun sonra (19-20 Ocak’ta) adet olmam gerekmez miydi?

Selam kizlar,
Ben de 5 Ocak’ta catlatma ignesi vuruldum, 16 Ocak’ta betahcg 2,40 cikti, 18 Ocak’ta ise 1 :(( bugun ignenin ustunden 17 gun gecti hala adet olmadim ve hicbir belirti de yok, normalde bir hafta onceden siskinlik ve agrim olur. Bugun hastanedeki hemsire ile gorustum, normal adet tarihinizi bekleyin diyor. SAT 26 Aralik, BAT 25-26 Ocak ama igneden dolayi BAT one gelmiyor mu, yani igneden 14-15 gun sonra (19-20 Ocak’ta) adet olmam gerekmez miydi?
Bu tür hormon ilaçları her insanda aynı etkiyi yaratmıyor bence. Mesela klomen geciktirdi beni 3gün. Ondan bekle 25 Ocak’ı. İnşallah güzel bi sürpriz olur

Benim sen iğne tarihim 11ocak. Bat 26ocak normal şartlarda. Hiç bir belirti yok hamileliğe dair. Hatta sivilce doldu yüzüm😢

Ben de geçen ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Ama iğneden tam 32 gün sonra adet olabildim. Kist de olmamıştı, doktor ilaçlardan olabileceğini söyledi. (O yüzden gecikenler, eğer gebelik testi pozitif değilse boşuna umutlanmayın bence.) Bu ay femora kullandım öyle olunca. Geçen hafta da tekrar çatlatma iğnesini vurdum. Geçen ay hiç bir belirti yoktu sadece akıntım artmıştı ama bu ay bel ağrım oldu iğneden iki gün sonra, iki gündür de akıntım arttı. Bakalım beklemedeyim. Ama 1.5 yıl önce bir bebeğimi kaybettim ondan beri de deniyoruz, kısmet diyorum artık.

Bende pazartesi çatlatma ignesi vurucam inş olumlu sonuçlar alırız bundan sonra..ikinci ignem olacak ilki tutmadı ini bu sefer yüzümüz güler

Ben dün test yaptım (12. günümdü), sonuç 17 çıktı. Yarın tekrar kan vericem. Umarım yükselir :dua:

Back