Bama klomen islemedi haplara direncli cikti baya yumurta olmadiOlsun akışına bırak stres yapma bende klomen kullanıyorum nasip.
Insllah klomen sana iyi gelirOlsun akışına bırak stres yapma bende klomen kullanıyorum nasip.
Insllah klomen sana iyi gelir
Inallah tutar yaBana gecen ay günde 1 tane ilaç işe yaramadı bu ay 2ye çıkardık ve 2 tane yumurta oluştu çatlatma iğnesi vuruldum 24ünde ama tutacak mi tutmayacak mı meçhul bekliyorum
Merhaba! sonucunuz ne oldu kizlar acaba bende ayni yollardan geciyorum suanInallah tutar ya
Malesef olmadi benim tekrar ignelere basladik yarin kontrol var bakalim nolcakMerhaba! sonucunuz ne oldu kizlar acaba bende ayni yollardan geciyorum suan
hayirlisi olsun hakkinizda insallah bu ay olurMalesef olmadi benim tekrar ignelere basladik yarin kontrol var bakalim nolcak
Inslllah ama umudum yok martta tup bebek yapicazhayirlisi olsun hakkinizda insallah bu ay olur
Inslllah ama umudum yok martta tup bebek yapicaz
insallah gerek kalmazda hamile kalirsinizInslllah ama umudum yok martta tup bebek yapicaz
ilk tedavinizmi acabaBenimde olmadı, tekrar klomen kullandım bugün son yarınden itibaren iğne vurulmam gerek.
ilk tedavinizmi acaba
insallah o gunleride gorecez hepimuze nasip olsun saglikli hayirli evlatlar3uncu ayım klomenle ilk ay yumurtam büyümedi günde 1 ilaçla, 2.ay dozu yükselttik 2 yumurta büyüdü ama yine nasip olmadı.
insallah o gunleride gorecez hepimuze nasip olsun saglikli hayirli evlatlar
ayni zamanda saglikli buyumuseini sagliyormusÇatlatma iğnesi yumurtanın büyümesine yardımcı oluyor mu yoksa sadece erken çatlamasınımı engelliyo
bana letu verdi doktorum 2 tane yumurtam gelisti igneyi 2 sinde yaptik beklemedeyim aynen pes etmek yok
insallah hepimiz alirizİnşallah güzel haberler alırsın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?