Cnm bende bugün oldum 14 sürüyor istersen erken test yaparsın fakat ben adet gününü beklicemKizlar çatlama iğnesinin etkisi kacinci günde gecer bilgisi olanlar yardimci olur mu
Benim ignenin 8. Gunu bugunde merak ettim tatlimCnm bende bugün oldum 14 sürüyor istersen erken test yaparsın fakat ben adet gününü beklicem
Cnm bende bugün oldum 14 sürüyor istersen erken test yaparsın fakat ben adet gününü beklicem
Kizlar çatlama iğnesinin etkisi kacinci günde gecer bilgisi olanlar yardimci olur mu
Ignenim 8. Gunu cabimSenin kaçıncı günün cnm
Hadi yaaa tamam bakalim oyle yapayim13 ten once yapma bende 12 de yalanci cizgi cikmisti cunku
Tamam canim cuma 14. Gun cuma yapayim obzamanBende aralik 18 de vuruldum.Normalde regl tarihim 3 ocak ama duphaston diye bir ilac kullandigim icin doktorum 7 veya 8 inden once kesinlikle test yapma hayal kirikligi yasayabilirsin dedi.
Tatlim hamilesin galiba sagliklq kucagina alirsin inallah sende gebelik belirtisi akinti oldu mu olduysa ne zaman basladi13 ten once yapma bende 12 de yalanci cizgi cikmisti cunku
Sen yine yarıladın benim 2ci günüm,Hadi yaaa tamam bakalim oyle yapayim
Oyle canim ya gecmiyor gecmiyor asilamada bugun 7 ama iste kalan 7 varSen yine yarıladın benim 2ci günüm,
Bendehic akinti yok baslamadida galiba yok bebisimSen yine yarıladın benim 2ci günüm,
Bendehic akinti yok baslamadida galiba yok bebisim
Kiz bir dur benim hiç takintim yok öyle akıntımi olması gerekmiş. Ben dua ediyorum aklıma düştükce. Elden başka birsey gelmez.Bendehic akinti yok baslamadida galiba yok bebisim
Oyle canim insllah bakalimKiz bir dur benim hiç takintim yok öyle akıntımi olması gerekmiş. Ben dua ediyorum aklıma düştükce. Elden başka birsey gelmez.
Sorma ya sabirsizim baya 5 ay sonra anca yumurta gelistirince boyle oluyorNe kadar sabırsızsınıziğnenin 8inci günü diyorsunuz ama iğne vurulduktan 37-40 saat sonra ovülasyon oluyormuş yani aslında sadece 6. Gündesiniz ve döllenme olduysa daha yeni yeni rahminize yerleşiyordur... Bu durumdada hemen belirti olmaz ki.
Sorma ya sabirsizim baya 5 ay sonra anca yumurta gelistirince boyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?