- 26 Aralık 2018
- 387
- 96
- 36
- Konu Sahibi Minik panda 29
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruzBebişlerimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruzBebişlerimiz
Test yapmadınızmı ? Benim iğne gününüde sayarsak 15 . Günü geldi hep adetim . 14..15..en geç bence 16 olabilirKızlar merhaba çatlatma iğnesi sonrası ne zaman adet olunur benim bugün 18. Günüm iğneden
Test yapmadım bugün 18. Günüm oldu iğneden bi arkadaşım da 16. Gün adet olmuştu sizde de pko mu varTest yapmadınızmı ? Benim iğne gününüde sayarsak 15 . Günü geldi hep adetim . 14..15..en geç bence 16 olabilir
18 günde tutma ihtimali çok . Ben sabredemez yapardım test.Test yapmadım bugün 18. Günüm oldu iğneden bi arkadaşım da 16. Gün adet olmuştu sizde de pko mu var
Sizde de pko mu varçatlatma iğnesinden 14 gün sonra idrar test yaptım çıkmadı ertesi gün kan testinde 31 çıkmıştı en iyi yol kan testi yaptırmak
İğne gecikme mi yapıyorBugün iğneden sonra 14. günüm hiç belirtim yok.Gecen defa 20. günde gecikmeli adet olmuştum, o yüzden umutlanmak istemiyorum heMen.
bence düzeni bozuyor bende öyle olmustu.İğne gecikme mi yapıyor
Tedaviyle oluşan gebeliklerde zaten düşük riski daha fazla .Benimde catlatma ignesinden sonra bi gebeliğim olmuştu 5 haftalıkken düşük yaptım.Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama catlatma ıgnesının recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazlaymış ben ilk hamılelıgım de catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bu dogru mu gercekten
Anladım canım yanı bu selikıldekı gebelıkler rıskkıbence düzeni bozuyor bende öyle olmustu.
Tedaviyle oluşan gebeliklerde zaten düşük riski daha fazla .Benimde catlatma ignesinden sonra bi gebeliğim olmuştu 5 haftalıkken düşük yaptım.
yok hayırSizde de pko mu var
bende kloman ve estrofem birde catlatma ignesi kullandim işeyaramadı bendeCanım inşallah hamilesindir bende 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ama ben catlatma ıgnesı oldugum günden itibaren gun asırı iliski yasadım bir hafta doktor öyle demişti bakalım bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem yıne hayırlısı olur inşallah