Çatlatma iğnesi

Canım ben de mayıs ayında kullandım 11. Gun pozitif cıktı sonra kanda 5.88 cıktı sonra adetim 3 gun gecikti ve adet oldum degrr sıfırlandı ve adettw olamadımn3 gun sürdü bende malesef kist oluştuğu için boyle bişey yaşadım. Bu ay da bişey kullanmadım kstler de ermişti doktor yine 3. Gun gel dedi lakin ben 9 gun gecikti adet olmadım 2 gun once oembe damla damla geldi bugun idear testi negatif cıktı. Ve kahve akıntı gelio arada. Aşırı bacak agrım var sol bacagım. Yarın doktora gitcem bende bana dua edin hayırlı haberler alayım inşallah

Bende sol tarafım da adet sancısı gibi arada ağrı vurup geçiyor 2 gündür de göğüs uçlarım biraz sızlıyor çatlatma iğnesi kist yapar mı ki

Test yapmadım bugün 18. Günüm oldu iğneden bi arkadaşım da 16. Gün adet olmuştu sizde de pko mu var
18 günde tutma ihtimali çok . Ben sabredemez yapardım test.
Pco tahlillerde yok dedi . Ama ultrason görüntüsünde var demişti . Bu engel değil dedi gittiğim her dr. Soğan kürüyle falan sağ taraf da temiz gibiydi ult.da . Ama solda çokça ve küçükçe yumurta var dedi.zaten regl de gelcek bi iki güne benim

çatlatma iğnesinden 14 gün sonra idrar test yaptım çıkmadı ertesi gün kan testinde 31 çıkmıştı en iyi yol kan testi yaptırmak

Bugün iğneden sonra 14. günüm hiç belirtim yok.Gecen defa 20. günde gecikmeli adet olmuştum, o yüzden umutlanmak istemiyorum heMen.

Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama catlatma ıgnesının recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazlaymış ben ilk hamılelıgım de catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bu dogru mu gercekten

İğne gecikme mi yapıyor
bence düzeni bozuyor bende öyle olmustu.
Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama catlatma ıgnesının recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazlaymış ben ilk hamılelıgım de catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bu dogru mu gercekten
Tedaviyle oluşan gebeliklerde zaten düşük riski daha fazla .Benimde catlatma ignesinden sonra bi gebeliğim olmuştu 5 haftalıkken düşük yaptım.

bence düzeni bozuyor bende öyle olmustu.

Tedaviyle oluşan gebeliklerde zaten düşük riski daha fazla .Benimde catlatma ignesinden sonra bi gebeliğim olmuştu 5 haftalıkken düşük yaptım.
Anladım canım yanı bu selikıldekı gebelıkler rıskkı

Canım inşallah hamilesindir bende 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ama ben catlatma ıgnesı oldugum günden itibaren gun asırı iliski yasadım bir hafta doktor öyle demişti bakalım bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem yıne hayırlısı olur inşallah
bende kloman ve estrofem birde catlatma ignesi kullandim işeyaramadı bende 😕

X