- 6 Mart 2013
- 17
- 7
- Konu Sahibi Minik panda 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bugün tekrarladım testi erken gebelik testleri var fiyatı yüksek olan omda ikinci çizgi silik çıktı benim belirtim bi kaç gün önce Gaz sancısı çektim hayatımda böyle bişey yaşamadım hiç bacaklarım ağrıdı ara ara ve belim hala ağrıypr göğüslerim kararmaya başladı bugünde onu farkettim başka bi belirtim YokMerhabalar benim de iğnemin 13. Günü sabah testimde silik çıktı benim de 14 gün sonra adet olunuyor diyorlar Benim de beklenen adet tarihime 2 gün var sizdeki belirtileriniz neler?
Silikte olsa var ben gördüm galiba sende hamilesinÇatlatma iğnesinin 13.günü testi ☹
aÇatlatma iğnesinin 13.günü testi ☹
ayyyyy inşallah ağzın bal yesin gerçekten bilmeden beklemek çok zor ya bazen diyorum bebeğim doğduğunda beni bu kadar çok beklettiği için onu ısırıcam ama kıyamam herhaldeBenim de alırı bel ağrım beyqz akıntım ara ara giren kasık ağrım var9.günden beri test yapıyorum inşallah iyi haberler alırız
Ama şöyle bişey var doktorumda dahil herkes iğnenin etkisi 10 gün sonra geçer diyorlar bizimde 13 gün olmuş yani şimdiye kadar vücuttan atılmış olması lazım hamile olmamış olsak ikinci çizgi silik bile çıkmazdı hiç çıkmazdı sonuçta bide benim idrarım normalden daha sarı seninde öylemi canımBenim de alırı bel ağrım beyqz akıntım ara ara giren kasık ağrım var9.günden beri test yapıyorum inşallah iyi haberler alırız
İdrar rengim de bi değişiklik yok ama gün içerisinde çok sık geliyor sabahları idrar yüzünden daha da erken kalkmak zorunda kalıyorum hatta Vücut sıcaklığım çok yüksek ben de öyle düşünüyorum 14 gün sonra gel demişti doktorum inşallah daha belirgin olur çizgilerimizAma şöyle bişey var doktorumda dahil herkes iğnenin etkisi 10 gün sonra geçer diyorlar bizimde 13 gün olmuş yani şimdiye kadar vücuttan atılmış olması lazım hamile olmamış olsak ikinci çizgi silik bile çıkmazdı hiç çıkmazdı sonuçta bide benim idrarım normalden daha sarı seninde öylemi canım
Benim arkadaşım hamileyken test yapmış çizgi bile çıkmamış silikte olsa kan testinde çıkmış valla bu işler baya karışık ya hiç bişey anlamıyorum ben yarınmı gideceksin doktora PEKİİdrar rengim de bi değişiklik yok ama gün içerisinde çok sık geliyor sabahları idrar yüzünden daha da erken kalkmak zorunda kalıyorum hatta Vücut sıcaklığım çok yüksek ben de öyle düşünüyorum 14 gün sonra gel demişti doktorum inşallah daha belirgin olur çizgilerimiz
Yarın 14.günüm dolucak cumartesi gidebilirim ancak çalışıyorum çünkü sen ne zaman gidiceksin ya da kan testi falan yaptırdınmı hiç? Ben mesela bu geçtiğimiz pazartesi kan verdm ama değer ölçtürmedim negatif pozitif olarak baktırdım negatif çıkmıştıBenim arkadaşım hamileyken test yapmış çizgi bile çıkmamış silikte olsa kan testinde çıkmış valla bu işler baya karışık ya hiç bişey anlamıyorum ben yarınmı gideceksin doktora PEKİ
Ben haftaya cumartesi gidicem doktora tarlusal vermişti bana iğne olduğum günden itibaren içtim her gün bi tane bebeğin tutunmasını daha iyi sağlıyormuş bu ilaç bittikten sonra 10 gün say dedi eğer adet olmazsan gel dedi inşallah olmam kaldı 9 günüm benim yengemde bu doktora gidip onun sayesinde hamile kalmıştı 39 yaşında bebeği oldu bende onun İÇİN o doktora gidiyorum bakalım şu 9 gün bi geçsin inş güzel sonuçlar alırızYarın 14.günüm dolucak cumartesi gidebilirim ancak çalışıyorum çünkü sen ne zaman gidiceksin ya da kan testi falan yaptırdınmı hiç? Ben mesela bu geçtiğimiz pazartesi kan verdm ama değer ölçtürmedim negatif pozitif olarak baktırdım negatif çıkmıştı
Hadi inşallah canım ama süre uzun değilmi? Ben duymamıştım hiç bu benim ilk iğnem senin kaçıncı acaba?Ben haftaya cumartesi gidicem doktora tarlusal vermişti bana iğne olduğum günden itibaren içtim her gün bi tane bebeğin tutunmasını daha iyi sağlıyormuş bu ilaç bittikten sonra 10 gün say dedi eğer adet olmazsan gel dedi inşallah olmam kaldı 9 günüm benim yengemde bu doktora gidip onun sayesinde hamile kalmıştı 39 yaşında bebeği oldu bende onun İÇİN o doktora gidiyorum bakalım şu 9 gün bi geçsin inş güzel sonuçlar alırız
Evet hemde ne uzun bi süre gel bide bana sor 3. İğnem ama bu doktora ilk iğnem diğer ikisini başka doktorda yaptırmıştımHadi inşallah canım ama süre uzun değilmi? Ben duymamıştım hiç bu benim ilk iğnem senin kaçıncı acaba?
Hayır yoktu hiç bi belirtimde yoktu ilk defa bu iğnede böyle etkiler gördüm ve iğneyi ilk vurduğunda yakmıştı diğer iğneler böyle değildi o yüzden biraz umutluyum ya bendeÖnceki iğnelerin de 13.gününde çizgi varmıydı yine benzer belirtilerin en iyi sen bilirsin bence
Zaten iğneden sonda gebelik olmazsa 14 gün sonra adet olunuyorHayır yoktu hiç bi belirtimde yoktu ilk defa bu iğnede böyle etkiler gördüm ve iğneyi ilk vurduğunda yakmıştı diğer iğneler böyle değildi o yüzden biraz umutluyum ya bende
Test yapmış mıydın peki? Diğer iğnelerde 14 gün sonra direk adet oldunmu yani ? O zaman umutlanmalıyız benceZaten iğneden sonda gebelik olmazsa 14 gün sonra adet olunuyor
Evet 10. Gün yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı evet adet olmuştum yıkılmıştım resmen bende umutlanmak istiyorum ama iki kere olumsuz sonuç olunca tedbirli davranıyorum içinden haykırmak geliyor hamileyim diye onun olduğuna inanmak istiyorum ama işte sonra o yaşadıklarım geliyor aklıma Sevinç’imi içime atıyorumTest yapmış mıydın peki? Diğer iğnelerde 14 gün sonra direk adet oldunmu yani ? O zaman umutlanmalıyız bence ♥♥
Bende iki yıllık evliyim hiç korunmuyoruz biximde olmadı işte inşallah Allah bizede yaşatır o duyguları doktora gidince mutlaka haber ver ama bende yazarım yine burdan son durumlarıEvet çok şyi anlıyorum seni ben de iki yıllık evliyim korunmasız iki yılda hiç hamilelik yaşamadım ben de hiçbir problem yok çok şükür eşimin hareketli sayısı dişük biraz sadece o kadar iki ay önce başladık bizde doktora gitmeye rahim filmi falan çekildim anestezi almadan birde emeklerimiz boşa çıkmazda rabbim bizlerede beebklerimizi verir inşallah