- Konu Sahibi Minik panda 29
-
Canım inşallah hamilesindir bende 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ama ben catlatma ıgnesı oldugum günden itibaren gun asırı iliski yasadım bir hafta doktor öyle demişti bakalım bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem yıne hayırlısı olur inşallahKızlar selam bu formda yeniyim ama bayadır takip ediyorum sizi benim sorum şu Mayıs’ın 22.sinde çatlatma iğnesi oldum ve 36 sonra ilişkiye girdik iki gün üst üste bugün iğneden sonra 12.günüm ve 9.günden itibaren test yapıyorum hep ikinci çizgi silikte olsa çıktı bugün 12.günümde ise predictor hassas gebelik testi yaptım ondada silik çıktı sizce hamile olma olasılığım nedir yoksa hala iğnenin etkisi olabilir mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah iki başarısız denemeden sonra bi tarafım İnan diyor bi tarafım inanma diyor ne zor şeymişHayırlı olsun canım hamilesin büyük ihtimalle
Ay inşallah kuzum Allah yüzümüze baksın gelsin genişlerimiz inşCanım inşallah hamilesindir bende 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ama ben catlatma ıgnesı oldugum günden itibaren gun asırı iliski yasadım bir hafta doktor öyle demişti bakalım bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem yıne hayırlısı olur inşallah
Evet bebişlerimiz pardon yanlış yazmışımBebişlerimiz
BEnde yanlış yazdım diye düzelttim genişlerimiz yazmışımEvet bebişlerimiz pardon yanlış yazmışım
Allahım inşallah nasıp eder bıze o mucizeleriBEnde yanlış yazdım diye düzelttim genişlerimiz yazmışım
İnşallah dünyanın en büyük nimetleri daha güzel ne olabilir acaba Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor beklemekAllahım inşallah nasıp eder bıze o mucizeleri
Hem de çok zor bir daha anne olamayacağımı düşünmek yanı eger oyle bır ihtimal varsa ben buna gercekten dayanamam boyle devam ederse kafayı yemekten korkuyorumİnşallah dünyanın en büyük nimetleri daha güzel ne olabilir acaba Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor beklemek
Sakın öyle düşünme bizim gibileri ayakta tutan tek şey Ümit Allah nasip edecek İnan banaHem de çok zor bir daha anne olamayacağımı düşünmek yanı eger oyle bır ihtimal varsa ben buna gercekten dayanamam boyle devam ederse kafayı yemekten korkuyorum
Bilmiyorum Allahım inşallah guzel kapılar acarSakın öyle düşünme bizim gibileri ayakta tutan tek şey Ümit Allah nasip edecek İnan bana
İnşallah canım inşallahBilmiyorum Allahım inşallah guzel kapılar acar
Merhabalar benim de iğnemin 13. Günü sabah testimde silik çıktı benim de 14 gün sonra adet olunuyor diyorlarKızlar çatlatma iğnemin 13.günü dün test yapmıştım silikte olsa çıktı ama bugün bişey çıkmadı sizce hala beklemelimiyim iğneden kaç gün sonra adet olunuyor bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?