Ben 21..22 lerde vuruldum hep iğneyi koldan .hatta dr üç yumurtan var çoğul olabilir yine de istiyomusun dedi evet dedim. Tutmadı . İki ay iğne oldu . İkisinde de üç yumurta vardı.bu ay tek yumurtam varmış . Oda 16 mm demişti .Canım şöyle anlatayım sana doktor öncelikle bana adetin beşinci günü klomen vermişti gittiğinde gittim yumurtama baktı 28 mm olmuştu o gün iğneyi vurdu yumurtalar 18-20 mm olunca iğne vuruluyor klomende yumurta büyütme işlemi için kullanılan bir ilaç daha sonra 36 saat sonra yani üç gün üst üste ilişki önerdi doktorum ve 15 güne kadar eğer adet olmazsan hamilesin bazen geçte adet görebilirsin yumurtanın çatladığı güne bağlı yumurta çatlayıp döllenmezse adet olunur yada yumurta çatlamaz kiste dönüşürse adet olunmaz yani anlayacağın karmakarışık bir şey ben bildiklerimi anlattım sana umarım faydalı olmuitur
Benim önceden yumurtam geç büyüyordu ve çatlamıyprdu adetlerim düzensizdi evlendiğim ilk bir sene daha sonra iki kere iğne oldum düzene girdi adetim iğnedenmi ilaçlardanmı bilmiyorum ama bir senedir düzenli ama yine iğne yaptı doktor baya büyüyor artık yumurtalarım galiba biz günü tutturamıyoruz yumurta takibinde olmak iyi bi şey aslında kontrollü gidiyorsunBen 21..22 lerde vuruldum hep iğneyi koldan .hatta dr üç yumurtan var çoğul olabilir yine de istiyomusun dedi evet dedim. Tutmadı . İki ay iğne oldu . İkisinde de üç yumurta vardı.bu ay tek yumurtam varmış . Oda 16 mm demişti .
Neden istemiyormu bebek
Hadi ya bi tarafın çok çaba gösterip bir tarafında umursamaması moral olarakta yıpratıyor insanı zaten yeteri kadar hormon basıyorlar vücuda kobay gibiyiz her ay bide bunların tavrı çok şükür benim eşimde öyle bişey yokta benden daha hevesli ama işte Allah biliyor zamanıİstiyor ama olur diyor . Rahat adam .Zar zor sperm testi yaptırttım . İyi çıktı sonuçlarıda . Mesela arada içiyor içme sperme zararlı diyorum . Keçiboynuzunu içirmeye çalışıyorum ağzımın tadını bozamam diyor . Bense her ay çok meraklıyım dr a kendimi açıp hormon almaya sanki..
Teşekkür ederim bende yapmayı düşünüyorum da ilk olcak peki özel hastanelerde mi yapılıyo bu iğne pek bilgim yokda ondan soruyorumCanım şöyle anlatayım sana doktor öncelikle bana adetin beşinci günü klomen vermişti gittiğinde gittim yumurtama baktı 28 mm olmuştu o gün iğneyi vurdu yumurtalar 18-20 mm olunca iğne vuruluyor klomende yumurta büyütme işlemi için kullanılan bir ilaç daha sonra 36 saat sonra yani üç gün üst üste ilişki önerdi doktorum ve 15 güne kadar eğer adet olmazsan hamilesin bazen geçte adet görebilirsin yumurtanın çatladığı güne bağlı yumurta çatlayıp döllenmezse adet olunur yada yumurta çatlamaz kiste dönüşürse adet olunmaz yani anlayacağın karmakarışık bir şey ben bildiklerimi anlattım sana umarım faydalı olmuitur
Ben klinikte yaptırmıştım tatlım doktor kendisi yaptı ama bazı hastanelerde doktor sadece reçete yazıyor sen gidip herhangi bir hastanede yaptırabiliyorsun yaptıracağın yere bağlıTeşekkür ederim bende yapmayı düşünüyorum da ilk olcak peki özel hastanelerde mi yapılıyo bu iğne pek bilgim yokda ondan soruyorum
Canım çok sağol herkesin gönlüne göre versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBen klinikte yaptırmıştım tatlım doktor kendisi yaptı ama bazı hastanelerde doktor sadece reçete yazıyor sen gidip herhangi bir hastanede yaptırabiliyorsun yaptıracağın yere bağlı
Amin amin inşallahhhhhhCanım çok sağol herkesin gönlüne göre versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınee tabi bizimde
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .benim ilk kızım da 20 ay sonra hamile kalmıştım .tedavisiz.Hadi ya bi tarafın çok çaba gösterip bir tarafında umursamaması moral olarakta yıpratıyor insanı zaten yeteri kadar hormon basıyorlar vücuda kobay gibiyiz her ay bide bunların tavrı çok şükür benim eşimde öyle bişey yokta benden daha hevesli ama işte Allah biliyor zamanı
Amin canım inşallah inş bizde kalabiliriz ben bekliyorum 10 gün sonra belli olacakAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın .benim ilk kızım da 20 ay sonra hamile kalmıştım .tedavisiz.
İnşâllah gebelık oluşmuştur canım benım de 5 temmuzda randevum var muhtemelen 8 temmuzda iğne vurulurum 26 temmuz da bat bakalım hepımız için neler olacakKızlar bende bugün doktora gittim yumurtam çatlamis 11 temmuzda kan vercem dua edin olur mu
Inşallah canım seninde olur tutar ilk mi olcak bebeginİnşâllah gebelık oluşmuştur canım benım de 5 temmuzda randevum var muhtemelen 8 temmuzda iğne vurulurum 26 temmuz da bat bakalım hepımız için neler olacak
Yok 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama düşük yasadım 3 ay önce şimdi tekrardan düşünüyorumInşallah canım seninde olur tutar ilk mi olcak bebegin
Inşallah tutarda kucağına alırsın sonunda canımYok 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama düşük yasadım 3 ay önce şimdi tekrardan düşünüyorum
İnşallah canım sende bebeğini kucağına alırsın inşallahInşallah tutarda kucağına alırsın sonunda canım
İnşallah hamiş Haberini en kısa zamanda alırız canımKızlar bende bugün doktora gittim yumurtam çatlamis 11 temmuzda kan vercem dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?