Çatlatma ignesi

Klomen kullanıp catlatma ignesi vuruldum . Ilk denemede çok şükur hamile kaldim . İgne vurulduktan 36 saat sonra iliski şart demisti doktor. Ama ben igneyi vurmadan 12 saat onceki ilişkiden hamile kaldım.

Bende ayın 25nde catlatma iğnesi oldum 20 mm tek yumurtam bugün test yaptım silik cıktı sanki

Eklentiler

• 20190702_132431.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 20190702_132420.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 34
Çatlatma ignesi vurulduktan sonra hamile kalan varmı?
Ben de 4 ay önce catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an kürtajdan sonra 2. Adetim bıttı yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım hayırlısı olsun 5 temmuzda randevum var

Üzülme canım benim zaten buda benim üçüncü denemem pes etme şakın tamam mı umudunu kaybedip üzülme olacak İnan bana bu zamanda en iyi şey ümidini kaybetmemek
Arkadaşlar siz bır sorum olacak sımdı 31 ocakta ben adet olmuştum daha sonra adetın 5. Gunu klomene başlamıştım daha sonra 13 subatta catlatma ıgnesı olmuştum adet tarihimdrn 3 gun sonra kan testim 3300 cıkmostı ya 5 haftalıktı neredeyse ama catlatma ıgnesı ile benım hamılelıgı ogrenemem arasında 22 gun var yanı daha 4 haftalık bıle olmayacaktım bu hesapkamaya gore acaba ben o ay catlatma ıgnesınden önce mı hamıle kalmışım ama amaalesef 7 haftalıkken düşük yasadım yanı 3 ay önce

Adet tarihin önemli ama bence iğneden sonra kalmışsın zaten iğneden sonda kaldığını düşünsek bebeğin rahme yerleşmesi 1 hafta 10 gün bence iğneden sonra kalmışsın inşallah bidaha kalırsın sağ Salim alırsın kucağına bebişini

Adet tarihin ne zamandı canım
31 ocak adet tarihiydi 13 subat catlatma ıgnesı vuruldugum tarih ama hesaplamalar uymuyor benım degerım 3300 dü yanı 5. Hafta bitmek üzereydi catlatma tarihiyle de hamılelıgı öğrendıgım tarih arası 21 gun yanı 3 hafta en fazla 4 hafta civarı olmam gerekirken ben degere göre 5. Haftayı bitirmek üzereydim

O zaman iğneden önce kaldın desek doktor mutlaka farkederdi gebe olduğunu yoksa iğneyi neden yapsın ki zararlı sonuçta valla o kadar karışık bir durumki bende 12 gün oldu iğne olalı test yaptım silik çıktı iki denemeden sonra böyle bişey görünce inanamıyor insan bi kaç gün daha beklicem bakalım

Eger oyle bır sey olsa farketmez dı en fazla 1 haftalık anca ya vardır ya yok bakalım 5 temmuzda randevum var doktora bu durumu sorcam belkı de bebeğim bu yuzden düştü aynen belke inş cıkar

Eger oyle bır sey olsa farketmez dı en fazla 1 haftalık anca ya vardır ya yok bakalım 5 temmuzda randevum var doktora bu durumu sorcam belkı de bebeğim bu yuzden düştü aynen belke inş cıkar
Tabikide sor yani sonuçta iğnenin etkisi var PEKİ iğnenin yanında ilaç falanda vermişmiydi Benin doktorum tarlusal verdi iğne olduğum gün onu kullandım her gün bir tane 12 adet vardı içinde bugün bitti o ilaç hem adet olmayı sağlıyormuş hemde hamile kalmadan önce kadınların içmesi gerekiyormuş bebek rahme daha iyi tutunsun diye bende ilk defa duydum tereddütteyim ama ilaç bittikten 10 gün say dedi doktor eğer adet olmazsan hamilesin dedi bugünde 12. Gün işte yaptım silik çizgi çıktı kafam karışık varmı yokmu bilmiyorum nasıl geçecek bu 10 gün

Yok kullanmadım ben tarlusal bana doktorum adetin 3 gun gecerse gel demişti catlatma ıgnesınden sonra 20 gun ıcınde adet olunmazsa gebelık olusur dıye duydum ben

r
Yok kullanmadım ben tarlusal bana doktorum adetin 3 gun gecerse gel demişti catlatma ıgnesınden sonra 20 gun ıcınde adet olunmazsa gebelık olusur dıye duydum ben
rabbim inşallah gönlümüze göre verir bekliyorum umutla bakalım 10 gün sonrs ne olacak

Arkadaşlar çatlatma iğnesi yapanlar iğne
hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz

Arkadaşlar çatlatma iğnesi yapanlar iğne
hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz
Canım şöyle anlatayım sana doktor öncelikle bana adetin beşinci günü klomen vermişti gittiğinde gittim yumurtama baktı 28 mm olmuştu o gün iğneyi vurdu yumurtalar 18-20 mm olunca iğne vuruluyor klomende yumurta büyütme işlemi için kullanılan bir ilaç daha sonra 36 saat sonra yani üç gün üst üste ilişki önerdi doktorum ve 15 güne kadar eğer adet olmazsan hamilesin bazen geçte adet görebilirsin yumurtanın çatladığı güne bağlı yumurta çatlayıp döllenmezse adet olunur yada yumurta çatlamaz kiste dönüşürse adet olunmaz yani anlayacağın karmakarışık bir şey ben bildiklerimi anlattım sana umarım faydalı olmuitur

Üzülme canım benim zaten buda benim üçüncü denemem pes etme şakın tamam mı umudunu kaybedip üzülme olacak İnan bana bu zamanda en iyi şey ümidini kaybetmemek
4 ay klomeni kullandım ara verdim şimdi iki aydır yine kullandım . Yine iğne falan . Bu ay tek yumurtam gelişmiş diye iğnemi bile yapmadım dolapta duruyor. Diğer ay yapıcam femera istiycem dr dan . Benim bi çocuğum var ve çok kardeş istiyor. O yüzden üstüne düşüyorum . Ve eşimin bu duruma karşı aşırı umursamaz tavrı deli ediyor beni.

Neden istemiyormu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…