Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 3. Catlatma ignem diger iki ay agri olmustu bu sefer olmadi akinti yumurtlamadan beri var ara ara geliyorBelirti oldu mu ? Akıntı ağrı felan ?
Aynı zaman yapmışız iğneyi bende ağrı çok ama akıntı yok..Merhabalar ayin 12 si pazartesi gunu aksam 5te catlatma ignesi oldum. Sizce catlamis midir ya da gec catlama gibi bir durum olur mu? İnternette 36 saat sonra diyor ama bubsaati gecer mi sizce
Benim igne vurulmadan birgun once basladi akintim igneden sonra 2 gun devam etti simdi kesildi cok az geliyor bel ve kasik agrim devam ediyor ama cok ciddi seviyede degil. Bide dun gece mide bulantisiyla uyandim ama doktor bana duphaston verdi bide 16. Gun basladim. O bana agir geliyor biraz sanirim o yapmistir diye düşünüyorum bulantiyiAynı zaman yapmışız iğneyi bende ağrı çok ama akıntı yok..
Hepimizin az kaldı bakalım inşallah güzel sonuçlar alicazselam kızlar, ben de çatlatma iğnesi ilk kez kullandım pzar günü sanırım ayın 11iydi.ertesi günden itibaren şiddetli ağrılarım oldu özellikle sağ tarafta, eşimle değerlendirdik günleri, henüz test yapmadım.Reglime 5 gün var inşallah hep beraber güzel haberler alırız1 yıl biz istemedik, 1 yıldır da istiyoruz olmadı bir türlü bir de bunu deneyelim dedik, hayırlısı bakalım.Regl belirtilerimin aynısı var şuanda da
Benim bugun igne gunu ile birlikte 10. Gunum dun testim silikti bugun negatife dönmüşİnşallah, beklemek en zoru, 15. Gün regl olmazsam inşallah test yapmak istiyorum
Daha erken döllenme bile 12 ile 14 gün arasında oluyorBenim bugun igne gunu ile birlikte 10. Gunum dun testim silikti bugun negatife dönmüş
Evet beklemek çok zorİnşallah, beklemek en zoru, 15. Gün regl olmazsam inşallah test yapmak istiyorum
İste artik pozitifw donmesini beklicemDaha erken döllenme bile 12 ile 14 gün arasında oluyor
insallah elimde test yok internetten siparis verdim iste cuma gelir cuma tekrardan yaparim artiiİğnenin etkisi geçmiştir muhtemelen, yavaş yavaş tekrardan pozitife dönebilir. Regl olmadan belli olmaz
3. Denemem yoruldum artik ilaclar sacimi dokmeye basladi. Bu sefer olmustur insallahİğnenin etkisi geçmiştir muhtemelen, yavaş yavaş tekrardan pozitife dönebilir. Regl olmadan belli olmaz
İnşallah sonucu bizede bildir3. Denemem yoruldum artik ilaclar sacimi dokmeye basladi. Bu sefer olmustur insallah