Çatlatma iğnesi yan etkisi

umutol1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
23
3
1
22
Merhaba kızlar, 2.5 yıldır evliyiz bir kürtajım var 8 ay önce oldum. Ondan sonra gebelik elde edemedim ve tüp bebek mi yoksa aşılama mı diye kararsız kaldık. Sanırım tüp bebek de yapsak aşılama da yapsak çatlatma iğnesi yapılıyor, fakat ben daha önce femera kullandıktan sonra çatlatma iğnesi vurulduğumda bende yan etki yaptı ve beni kaşıntı tuttu vücudum kabardı. Doktorum da daha önce aşılama yapmak istediğimizde eğer aşılama olursa çatlatma iğnesini acilede yaptırdın belki daha farklı bir reaksiyon gösterebilir demişti. O zaman aşılama yapmadık kısmet olmadı yani sebep çatlatma iğnesi değildi, şu an tekrar aşılama düşünüyoruz ama ben biraz korkuyorum çatlatma iğnesi yan etki yapar farklı bir reaksiyon gösterir diye. Bu durumu yaşayanlar var mı ?

Sebep catlatma ignesi mi degil mi anlayamadim?

Sebep catlatma ignesi mi degil mi anlanlayamadim
Şöyle açılamam gerekirse o gün farklı bir şey yemedim veya kullanmadım ve araştırdığımda ovitrelle böyle bir yan etki yapabiliyormuş ve bende yaptı. Ben ondan olduğunu düşünüyorum böyle bir durum yaşayan var mı diye sormak istedim

Konu basinda sebep ovitrelle diye anlatmissiniz sonuna dogru asilama olmadı sebep catlatma iğnesi degil diye yazmissiniz. O yuzden anlayamadim nedeni o mu degil miydi diye.
Çevremde hic böyle yan etki gösteren duymadim. Aciklamalarinda böyle bir yan etki varsa belki sizde o sekilde gosteriyordur. Yorum yapinca uste çıkmıştır konu belki goren olur yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…