- Konu Sahibi bengisu_nisa
-
arkadaşlar bu çatlatma ignesi reglin 4.günü atılırmı?ramazanda dr yumurtan var diye igneyi aldırdı ve reglin 4.günü göbegimden atıldı fakat o igneden sonra bidaha adet görememiştim sonra kist oluştu bir ay dogum kontrol hapı içtim ancak yeni regl oldum kist duruyomu gittimi daha muayne olmadım böyle bişey başıma geldi konumuz çatlatma iignesi,siz böyle bişey duydunuzmu veya haberiniz varmı?
bu çatlama iğnesi ücretlimi acaba (herşeyin hayırlısı hepimiz için)...
En az 14 gün bekleyip test yapabilirsin. Yoksa gerçek olmayabilir sonuç.Arkadaşlar merhaba .iğneden kaç gün sonra gebelik belli oluyor
Merhaba cnm dun doktorum tam 10 gun sonra kanda cikar dediArkadaşlar merhaba .iğneden kaç gün sonra gebelik belli oluyor
Canım sende çatlatma iğnesi oldun??Gebe kalan arkadaşlara sonsuuuuz tebrikler ancak konunun amacına bağlı olarak keşke çatlatma ignesi sonrası ilişki programlarınızı da belirtseniz de bize de fayda sağlayabilse... sevgiler
Bide sogan suyunu dene istersen ben kullandm 9 gn sonra yumurtam catladiMerhaba. Ben dostinex+klomen+ovitrelle kullandım. Süt hormonu normal seviyeye düştü. Regl'imin 10.günü çatlatma iğnesi vuruldum. 2,45cm tek yumurtam gelişti. Güzel bir haber almak istiyorum. Sizlerin yorumuna ihtiyacım var.
Bide sogan suyunu dene istersen ben kullandm 9 gn sonra yumurtam catladi
[/QU
canım sen şuan hamilemisin
[/bi oglm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?