- Konu Sahibi bengisu_nisa
-
kızlar iğneyi kaç mm olunca yapıyor doktorunuz benim dr 20 yada 22 mm olunca iğne olucak dedi çok büyük değilmi
16 felan oldugunda bır gun sonra ıkı gun sonra bekleyıp wurduruyolar
yaa ozaman benim doktor bilmiyormu işini ya 20 mm olunca çok büyük olmuyormusenağlama
kızlar çatlatmadan kaç gün sonra çıkar mesela benim 8 gün oldu kanda çıkar mı
ya canım doktorlar kalıtelı olması ıcın 22 m olmasını beklıyolar benım doktorumda ole bı kac tane yumurta 20 22 m olduysa dıgerlerının buyumesını beklemeden wurdururlar ı az yumurta olduysa o yuzden beklerler olgunlasmasını
anladım canım benim yumurta adetin 12 gününde 25.3 mm olmuştu dr daha erken başlıycaz takibe dedi günde 2 tane içmiştim şimdi onlar kist oldu çünkü kendiliğinden çatlar diye iğne vermedi d.kontrol kullanıyom bu ay bidahaki ay tekrar başlıycak takibe
neden kimse bana cvp vermiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:1no2:
canım bence kanda çıkar diye düşünüyorum çünkü kan değeri hemen başlıyor yükselmeye ama çok düşük olur sonucun canın sıkılır kaç mm de iğne oldun
canım dıgerlerıde catlar tutarsa tutar tutmazsa onumuzdekı aya kısmet ama tutadabılır
tşk ederim inşallah:çok üzgünüm:
diğer yumurtalıklar küçük dedikleri sonradan çatlıyomu pekii diğeri çatladı demişti ...hayırlısı tekrar tşkler cnm:sm_confused:
arkadaşlar acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
çatlatma iğnesi yaptım adetime bikaçgün daha var ama dayanamayıp test aldım gözle görülebilir şekilde ikinci çizgi gölgeli belli oluyo bu durumda gebelik olabilirmi eğer varsa cvp verebilirmi lütfen ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?