- Konu Sahibi bengisu_nisa
-
Tesekkurler canım benıde adetın ıkıncı gunu cagırdı rahım fılmı cekıldımı sende ben ondan cok korkuyorum adetın ıkıncı gunu cekılıyomus rahım fılmı bılgın warmı senın kacıncı denemen tutmadımı uffff ufff benım hıc umudum yok arkadasım yaa sankı hıc olmuycak
mrb arkadaşlar bende klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm
3. ayımda hamile kaldım ama malesef gelişemediği için kürtaj oldum
küratjdan sonra 3 ay korundum tekrardan başladm klomene 3ay daa kullandım
bakalım bugünlerde durum belli olucak
eğer bundada olmazsa hsg çektiricem
sonrada göbekten iğnelere geçicem
göbekten iğneleri sgk karşılamıo die duydum ?
hatta aylık 700-800 ü bulduğnu duydum
doğrusu nedr acaba?
evet canım haklısın yaş sınırı var
zaten göbekten iğneler yapılırkende aşılama yapılabilio
ama işte herkesin bünyesi ve dr.u farklı olduğundan birbirini tutmuo
ama eğer aşılama derse dr.un öncesinde mutlaka rahim filmi çektir tüplerin açık olup olmadığına bakılsın
sizde sorun neydi peki nie klomene başladın
bende 2 cm lik bi çikolata kisti var
hemen öyle panikleme pelin ben 1 yıldır tedavi görüyorum bu bir yıla o kadar çok şey sığdırdımki bilemezsin 1 ameliyat 3 aşılama 3 ay iğne ile deneme ve 5 ayda klomen serofen gibi ilçalar kullandım ama olmadı işte vardır bir vakti zamanı diyorum bu ay tüp bebek tedavisine başladık bugun 2.lucrin iğnemesi kullandım herşeyin hayırlısını dile ve umudunu hiç kaybetme bizde bir gün o güzel haberi alacağız buna inanıyorum.
Rahim filmi çekildim hiç korkulacak birşey yok çok az sancısı var okadar korkma anlattıkları gibi değil bende korkarak gitmiştim ama ben hiç birşey hissetmeden doktorum kalkabilirsin demişti
yok canım rahim filmi regl bittikten sonra çekilio
regl biticek yumurta oluşmadan çekilicek
arkadaşlar öncelikle mrb ve geçmiş olsun..allah hepimize şifa versin..
Arkadaşlar bişeyi merak ediyorum da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..yumurta geliştirici ilaçla tedavi başlatılıyor ya özel hastanelerde kurumlarla anlaşma varsa devlet karşılıyor mu maddi olarak?yanii reçeteye o ilaçları yazacaklar ya biz cebimizden mi karşılıyoruz?bi de o ilaçları içince belli bi zamanda ultrasona girmek için tekrar tekrar gidicez ya her seferinde bi daha mı muayene ücreti alınıyor?devlet hastanesini mi önerirsiniz (klomen vb ilaç tedavisine başlanırken) yoksa özel hastaneleri mi (ilgi alaka bakımından)..
Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..bende bu tedavi başlıycak da merak ediyorum nasıl oluyor..
merhaba arkadasım,,
canım klomen serephone 7 tl 3 tl felan oduyorsun dewlet karsılıyor catlatma ıgnesı kullanacak olursan 23 yas altındaysan dewlet karsılamaz cebınden alırsın eger 23 yasın uzerındeysen raporla alıyosun bı kısmını dewlet karsılıyor.ozel hastaneye gıdersen eger bır ay ıcınde 10 gun ıcınde gıdersen sadece 25 tl odersın ıkı muaneye .10gunu gecerırsen bı 25 tl daha bayılırsın ozel hastanede daha yogun ılgı oluyor ama yerınde olsam bı dewlet hastanesıne gıderım bı ozele ıkı doktorda aynı seyı soylerse ozelden dewam et derım dewwlet hastanelerı cok kalabalık oldugu ıcın fazla ılgı goremezsın allah yardımcın olsun gecmıs olsun...
ayrıca benim rahimdeki yaramı yaktırmam yada dondurmam gerekiyormuş..bide rahim filmi çektirmem gerekicek..bende sen gibi çokkk korkuyorum..yakın bi zamanda bol acılı ağrılı kanamalı günlerim olucak yeniden :çok üzgünüm:
canım o yara yaktırmayı konyada bı arkadasımın gorumcesı oldu we doktorunu cok ıyı arastır cok onemlı bı durum ıyılesmeyebılıyor rahım fılmını genel anestesı yaparak bıle cekıyolarmıs ama ben tuplerın kapalı olmasından korkuyorum o yuzden cekımden korkuyorum cok gecmıs olsun sanda
korkmayın kızlar benide çok korkuttular masada hep dua okudum işlem sırasında catım ın dar olmasına rağmen hiç hissetmedim. sonrasında adet ağrısı gibi bir ağrı oldu ondada kanallar açık olduğu içinmiş sevinmekden ağrıyı takmamıştım. konyada isen ben başkentte çalışmıştım. bence emel hanım başvurmanı tavsiye ederim.
tesekkurler tatlım bu ay kontrole gıder-ken bıde baskente ugrayım ıgnemı baskentte wurduruyorum zatende başka tanıdıgın warmı ..??suna soydemıre gıdıyorum ben tanıyormusun
evet o drda çok methini duymuştum devam et canım ozaman oda ii bi drmuş.
suna hanım gercekten cok ılgılı guler yuzlu bı doktor cok begenıyorum ama fıkır olması ıcın esım baskasınada gıdelım dedı baskasınada gıdıp kafamıda karıstırmak ıstemıyorum ama hayırlısı bakalım hersey olacagına warır
araştırmaya başladım..hepimize Allah şifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?