Çatlatma İğnesi Vurulupta Hamile Kalan Var Mı?

merhaba bende klomen kullandım bitince dr gel dedi gittim iğne verdi OVİTRELLE 1 tane yaptırdım şimdi ay sonunu bekliyorum inş. bu ay olur allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inş.

ya arkadaşlar selam hepınıze ben butun yazılanları okudum şimdi ben 3 kutu klomen bıtırdım ama ıgne neyım dememdı doktor sadece ılk kutu bıtınce baktı aaa yumurtaların cok guzel dedi aradan 5 ay gectı tık yok şimdide menogon verdı bıde piregnyl dıye bı ıgne daha buda catlatma iğnesi bunları duyan bılen yada faydasını goren varfmı yarın başlıycam ne olur yardımcı olunmafoldumben

duydum tabiki de. ben klomen kullandım. bu ay da kullancam eğer olmazsa doktor iğne verecekmiş. muhtemelen bunlardır. bunlar ilaçtan daha kuvvetli. bence bozma moralini iyi gidiyor tedavin. haa unutmadan incir kürünü yapmayı unutma.

duydum tabiki de. ben klomen kullandım. bu ay da kullancam eğer olmazsa doktor iğne verecekmiş. muhtemelen bunlardır. bunlar ilaçtan daha kuvvetli. bence bozma moralini iyi gidiyor tedavin. haa unutmadan incir kürünü yapmayı unutma.

incir kürüde ne ya cok mu cahil kalmışım bu konularda ne dersınız bu arada ebn ayrı ozel bı karısım kullanıyorum allahın ıznı ile fayda ederse eger hepınozle paylaşıcam bu karışımı 11 yıl cocugu olmayan bırı kullanmış hamile şimdi inşallah ebdne faydasını goruru sızınle paylasırım arkadaslar şimdi iğneden geldım cok yakıyo buda beeeeee

ben puregon kullandıktan sonra ovitrelle kullandım buğün 36 saat sonra ilişki verdi. bundan önce sizlerin bahsettiği koluman ilaçı falan kullanmadım. Bahsettiğiniz ilaçlar ne için öğrenebilirmiyim.

ben puregon kullandıktan sonra ovitrelle kullandım buğün 36 saat sonra ilişki verdi. bundan önce sizlerin bahsettiği koluman ilaçı falan kullanmadım. Bahsettiğiniz ilaçlar ne için öğrenebilirmiyim.

klomen yumurtlamaya yardımcı oluyor canım 3 kutu falan kullanıyorsun ama inşallah ıhıtyacın kalmaz

arkadaşlar bende kullandım ovitrelle bi hafta önceydi ecemesaksu dedigin gibi kasıklarda agrı yapıyor
duyduguma göre bu iyiye işaretmiş çatladıgını gösteriyormuş hayırlısı bende bu ay sonunu bekliyorum
bakalım ne olcak allahım herkese yardım etsin:Saruboceq:

necla_r inşallah dediğin gibi olur yarın dr.randevum var. İnşallah güzel haberler alırım.
Bilmiyorum ben bişey hissetmiyorum. hissediliyor mu onuda bilmiyorum tek bildiğim kasıklarımın ve belimin ağrısı.:Saruboceq:

ya bize doktor ovitrelleden sonra ilişki saati söylemedi neden acaba?

mrb hemşerimm bensiteyi gezerken galıba tüp bebek kısmındaydı bu iğneyı kullanan cok fazla kişi var doktor 36 saat sonra ilişki diyormuş ama herkes 3 gun ust uste tavsıye edıyor kafanı karıştırmak istemem ama bılgın olsun dedım bende bu ay ole yapıcam birbirimizi haberdar edelım durumdan

bende ilk denemede ovitrelle çatlatma iğnesi ile hamile kaldım .iğne vurulduktan sonra 5 gün ilşki de bulunun .

kızlar hepinize merhaba inş. hepimiz güzel haberleri burada paylaşırız. ben de 2 yıldır bebek bekliyorum ama olmadı.
bu ay ciddi olarak dr kontrolüne başladım. ilk olarak adetin 3. günü hormonlarıma bakıldı dün sonucunu aldım hepsi normal çok şükür.

size sormak istediğim yumurta takibine başlanırken adet sonrası kaçıncı günlerde başlıyor takip, ben 13 ünde adet oldum. sonuc göstermem 23 haziran bu 10 günlük sürede takibe başlanması gerekiyormu yani geç kalmadım dimi???

merhaba kızlar benimde ilk klomen ve çatlama iğnesi çalışması başarısız oldu doktor ikinci tedaviye başlamadan önce rahim filmi (hsg) istedi onada bakalım dedi ondan sonra devam edelim ama ben çok korkuyorum bişey çıkmasından çünkü duyduğuma göre kanallardaki yapışıklığın tedavisi yokmuş... allah kimseye bu hasreti yaşatmasın umarım biran önce bebişlerimize kovuşuzz..

birde kızlar ben ssk da yaptırıcam rahim filmini (hsg).ilaçlı suyla çekiliyomuş sanırım tıkanıklığı açıyomu ve ondan sonra hamile kalma şansın artıyomu...yardımınız için teşekkür ederim..

birde kızlar ben ssk da yaptırıcam rahim filmini (hsg).ilaçlı suyla çekiliyomuş sanırım tıkanıklığı açıyomu ve ondan sonra hamile kalma şansın artıyomu...yardımınız için teşekkür ederim..

mrb canım hsg den cok korkmayın bi kere yani gözünüzde cok büyütmeyın bu 1 ikincisi ise eger tıkanıklık veya yapışıklık az ise içine enjekte edilken ilaç bu tıkanıklıgı acıyormuş haberınız olsun ama dah ılerı derecede olanlar ıcın farklı uygulamalar vr oda ayrı

ya kızlar şimdi doktordan geldim yumurtalar2.5 cm olmuş çatlatma iğnesine gerek yok canını acıtmak ıstemıyorum dedı şimdi bu ii bi şeymi kötümü bilemedım yav:uhm:

Back