- Konu Sahibi bengisu_nisa
-
canım adetin 2.3. yada 4. günü vajinal muayene oluosun. sonra sana adetin 5. günü klomene başlatıyo tabi dozunu dr ayarlo durumuna göre 5 gün kullandıktan sonra tekrar kontrole çağırıyo ve yumurta keselerine bakıo eğer yeterli büyüklüğe ulaşmışsa çatlatma iğnesinin vurulacağı günü ve saati ardından da ilişki zamanını söylüyor. doktorunla irtibatını hiç kaybetme. bu çok önemli.kızlar hepinize merhaba inş. hepimiz güzel haberleri burada paylaşırız. ben de 2 yıldır bebek bekliyorum ama olmadı.
bu ay ciddi olarak dr kontrolüne başladım. ilk olarak adetin 3. günü hormonlarıma bakıldı dün sonucunu aldım hepsi normal çok şükür.
size sormak istediğim yumurta takibine başlanırken adet sonrası kaçıncı günlerde başlıyor takip, ben 13 ünde adet oldum. sonuc göstermem 23 haziran bu 10 günlük sürede takibe başlanması gerekiyormu yani geç kalmadım dimi???
kızlarr benim çatlatma iğnesi sonuç vermedi adet oldum yarın doktora gidicem ama şöyle bişi var adet olmadan önce test yaptım iki çizgide çıktı testte adet olduktan sonrada yaptım yine aynı çıktı ne demek şimdi bu doktora sorucam acaba üstünemi adet görüyorum
canım slm seni ümitlendirmek istemem ama bende aynı senin durumunu yaşadım üstüne göründüm son iki aydırda çatlatma iğnesi vuruluyordum.şimdi 7 haftalık hamileyim.benimde adet görmeme rağmen çift çizgi çıkmıştı.sen kendine dikkat et dr.a gidene kadar ne olur ne olmaz sürekli yat bebek varsa tutunsun diye ben öyle yapmıştım halada yapıyorum allah gönlüne göre verir inşallah.
canım adetin 2.3. yada 4. günü vajinal muayene oluosun. sonra sana adetin 5. günü klomene başlatıyo tabi dozunu dr ayarlo durumuna göre 5 gün kullandıktan sonra tekrar kontrole çağırıyo ve yumurta keselerine bakıo eğer yeterli büyüklüğe ulaşmışsa çatlatma iğnesinin vurulacağı günü ve saati ardından da ilişki zamanını söylüyor. doktorunla irtibatını hiç kaybetme. bu çok önemli.
inşallah hayırlısı olur. haberlerini bekliyorum:1closedeyes:hımm o zaman ben basını kacırdım dün dr dydım. sadece sağ tarafımda 13 mm yumurta gördü. bu ay için bundan umut var bunu takip edelim dedi. transvajınal ultrasonla baktı yarın tekrar bakıcak. bu ayda olmazsa önümüzdeki ay klomen olayına girer sanırım biz bu dr la daha yeni başladık görüşmeye yani adetimin 3. günü kan testi için gitmiştim sonra bu dr a devam etmeye karar verdim.sonucu gösterene kadarda zaman geçmiş oldu.bakalım nasıl gelişecek burdan haberleşiriz.
tşk ederim verdiğin bilgiler için en azından diğer ay ne olacağını öğrendim.
kızlaarr ikinci çatlatma iğnesi sonuç verdi veeee 5 haftalık hamileyimmm.Allahım tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah:Saruboceq:
çok sevindim sirine ALLAH'ım inş bize de nasip eder ben korunuyordum hapla bu sefer bıraktım doktoruma gittim ssmear testi fln yaptı başladık bakalım çocuk için çalışmalara kısmetimizde nasibimizde varsa olur inş. bana bol bol dua et çok ihtiyacım var
arkadaşlar bendede tembel yumurta sorunu var istanbulda oturupta bu tedaviyle hamile kalanlar hangi hastaneye gittiniz yada iyi bi doktor onerirseniz sevinirim lütfen boş geçmeyin bi cvp yazın çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?