- 15 Mart 2015
- 20
- 4
- 3
- 37
ins xnm sagol bakalimcanın sagolun bıdakı sefere ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins xnm sagol bakalimcanın sagolun bıdakı sefere ınsallah
Hayrli olsun cnim :))Kizlar bende catlatma ignesi oldum gecen ay ve 12. Gunde test yaptim silik cikti 15. Gunde silik cikti 16. Gun kanda 27.76 cikti ve gercengun 3815 cikti bi aylikmis ve bn test yapmadan once cok gogus hassasiyeti vardi uclarinda benim uclari hic acimaz ztn adet belirtileri okdr erken baslamaz pkluyum 35-40 den asagi olmam
Aminn canim darisi isteyen herkeslere insallahHayrli olsun cnim :))
Gecen ayin 27 sinde igne vuruldum sekiz gun sonra test yaptim silik cikti ikinci cizgi ve 10 gun goguslerimin uclari cok acimaya basladi yine test yaptim negatif cikti .bugunKizlar bende catlatma ignesi oldum gecen ay ve 12. Gunde test yaptim silik cikti 15. Gunde silik cikti 16. Gun kanda 27.76 cikti ve gercengun 3815 cikti bi aylikmis ve bn test yapmadan once cok gogus hassasiyeti vardi uclarinda benim uclari hic acimaz ztn adet belirtileri okdr erken baslamaz pkluyum 35-40 den asagi olmam
13.gunum cok fazla karin agrim var igne batar gibi sancilar giriyo ve goguslerim cok agriyo.bi daha test yapmaya korkuyorum negatif cikacak diyeGecen ayin 27 sinde igne vuruldum sekiz gun sonra test yaptim silik cikti ikinci cizgi ve 10 gun goguslerimin uclari cok acimaya basladi yine test yaptim negatif cikti .bugun
Bugun 13.gunum cok fazla karin agrim var igne batar gibi sancilar giriyo ve goguslerim cok agriyo.bi daha test yapmaya korkuyorum negatif cikacak diyeKizlar bende catlatma ignesi oldum gecen ay ve 12. Gunde test yaptim silik cikti 15. Gunde silik cikti 16. Gun kanda 27.76 cikti ve gercengun 3815 cikti bi aylikmis ve bn test yapmadan once cok gogus hassasiyeti vardi uclarinda benim uclari hic acimaz ztn adet belirtileri okdr erken baslamaz pkluyum 35-40 den asagi olmam
Canim ne oldu haberler iyidir insBugun 13.gunum cok fazla karin agrim var igne batar gibi sancilar giriyo ve goguslerim cok agriyo.bi daha test yapmaya korkuyorum negatif cikacak diye
Malesef canim adet oldum bitti.doktora da gitmedim seneler gecsede beklicem gutmicem doktora falanCanim ne oldu haberler iyidir ins
Ya oyle dusunme eger gercekten istiyorsan git doktora kos pesindeMale
Malesef canim adet oldum bitti.doktora da gitmedim seneler gecsede beklicem gutmicem doktora falan
ayni seyler bendede oldu tipkisi hemde.ama adet oldum artik vazgectim doktora gitmekten ilk klomende olmdi dogal yoldan olursa ollsun yoksa rabbim bilirBen de klomen kullandım 5 gün. Sonra 6 mayısta catlatma iğnesi oldum. Bugün adetime 1 gün var. Dün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama 10 gündür kasiklarimda batmalar oluyor, zor yürüyorum. Goguslerim çok şişti ve ağrıyor. Uçları daha fena ağrıyor. Acaba geç döllenme oldu da kanda mi çıkmadı? Adetimin geçmesini bekliycem. Geç döllenme de olmuş olabilir dedi doktorum