Canım ben catlatma ignesinden sonra 15.gun yaptım hayali çizgiyi goruyorum doktorumu aradım tarlusal kullandım ben ignedn sonra 12tane bitirdikten sonra 10gun icinde adet olmazsan 11.gunu gel dedi bakalim 7gunum varMerhaba kizlar ben yeni uyeyim pek kullanmayi bilmiyorum ama cok acil bi sorum olacak catlatma ignesinden kac gun sonra idrar testi kesin sonuc veriyor adetin gecmesini mi beklemeliyim
evet martin 3 de buruldum bugun 12 gunum bekliyoruz.kasiklarimda agri var agdet olcakmisin gibi ama..kizlar meraba catlatma ignesi.vurulup bekleyenler varmi
canim sonucun nedir merak ettimMrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam con karisik =(
evet arkadaslar suanda bekliyoruz galiba bende martin 3 de ilk defa oldum 12 gunum bugun ama agdet olcakmisim gibi agrilarim oluyo aradamrb arkadaşlar ben de 24 şubattan itibaren 5 gün klomen kullandım 5 martta da çatlatma iğnesi oldum bundan sonraki süreç nedir sonucu öğrenmem için 15 gün beklemem mi gerekiyor çok merak ediyorum...
bende pkluyum cnm.gozun aydin .ins isteyen herkes hamile kalir.benimde gogus uclarimda hassasiyet var nirmalde olmazdi bide surekli gazim var gibi oluyorum.
amin saol canım.. tatlım yarın bı kan ver sende benım gıbı olmussun varsa cıkar kesın ona gore kendını korur kollarsınbende pkluyum cnm.gozun aydin .ins isteyen herkes hamile kalir.benimde gogus uclarimda hassasiyet var nirmalde olmazdi bide surekli gazim var gibi oluyorum.
ins cnm bujaftayi daha bitireyim bakalim neler olcakamin saol canım.. tatlım yarın bı kan ver sende benım gıbı olmussun varsa cıkar kesın ona gore kendını korur kollarsın
uns cnm burdan yazip bildircemtramam cnm haberdar et merk ettm
bugun dayanamayip yaptim 13 gunum nrgatif cikti amatramam cnm haberdar et merk ettm
tuh ya ozeldemı yaptırdın degerın kac cıktı pekıbugun dayanamayip yaptim 13 gunum nrgatif cikti ama
gebelik testi yaptim cnm hemen eczanedden aldim sabah.olsun saglik olsyn diyelim.agdet olmayi beklicem artik.gecen ayin 17 olmustum.tuh ya ozeldemı yaptırdın degerın kac cıktı pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?