hormonları düzenlenmek için hayit içiyolar sanırım ama bi araştır bakalım bende 2 yıl sonra hamile kalabildim düzenli yumurtlamama rağmen eşimde de problem yoktu ama şu kürlere hiç yaklaşamadmKimse yok mu
O hayiti denedim beni mahvetti 10 gün araliksiz adet gördüm her saat basi ped degistirdim normal mi anormal mi bilmiyorum agriya daha fazla dayanamadimhormonları düzenlenmek için hayit içiyolar sanırım ama bi araştır bakalım bende 2 yıl sonra hamile kalabildim düzenli yumurtlamama rağmen eşimde de problem yoktu ama şu kürlere hiç yaklaşamadm
hmm bsn denemedim de burda okumuştm ben kürlerden hep korktum nedense bi kere bal çörek otu tarçın yaptım oda yumurtayı aşırı büyütüp kist yaptı 3 ayda zor kurtuldum ondan başka kür yapmaya da çekimcim hepO hayiti denedim beni mahvetti 10 gün araliksiz adet gördüm her saat basi ped degistirdim normal mi anormal mi bilmiyorum agriya daha fazla dayanamadim
hmm bsn denemedim de burda okumuştm ben kürlerden hep korktum nedense bi kere bal çörek otu tarçın yaptım oda yumurtayı aşırı büyütüp kist yaptı 3 ayda zor kurtuldum ondan başka kür yapmaya da çekimcim hep
prolaktin değerin yüksekse zincirin fazlası prolaktini iice yükseltiyomuş hbrn olsun :) bal çörek otu tarçından çok memnun kalanlar var ama bana yaramadı herkesin bünyesi farklı Allah tez zaman da uğraştırmadan sağlıklı bi gebelik nasip etsinHadi ya bende yapmayi düsünüyordum söyledigin iyi oldu saol canim asla yapmam sogan kürü ise yariyor gibi bundan sonra incir kürüne baslayacagim bakalim..
prolaktin değerin yüksekse zincirin fazlası prolaktini iice yükseltiyomuş hbrn olsun :) bal çörek otu tarçından çok memnun kalanlar var ama bana yaramadı herkesin bünyesi farklı Allah tez zaman da uğraştırmadan sağlıklı bi gebelik nasip etsin