Gebelik oluşmadan ıgne kullanılması uygun degıl canım hiç bir doktor veremiyor.meraba canim ayni sikinti benzese var yumurta catlatma tedavisi görüyoruz bu ay üçüncü ama doktorum kan pihtilasmasi icin hiçbirşey vermedi çoğu yerde okuduğum yazılara göre kan pihtilasmasi varsa aspirinle yada başka ilaçla kan sulandirilmazsa çocuk tutmaz diyor ilk andan itibaren bebek icin tehlikeliymis benim doktorda yok öyle birşey diyor vermiyor ilaç bu ayda olmazsa aşılamaya gecicez sen kan sulandırmak icin ilaç feln kullaniyormusun.
Hayırlısı canım ilk ay olmayabilir zaten Allah hayırlı zamanda nasıp Etsin inşKan testi yaptirdim negatif cikti. Bir dahaki aya insallah. Yazan yok ama belki takip eden vardir diye haber vermek istedim.
ben bebe aspirini ve folbiol kullanıyorum 3 aydır canım. hamile kalınca iğne başlıcaz. benim de bu ay 2. denemem. bildiğim kadarıyla pıhtılaşma problemi olan herkes asprin kullanıyor. bence başka bir doktora danış.meraba canim ayni sikinti benzese var yumurta catlatma tedavisi görüyoruz bu ay üçüncü ama doktorum kan pihtilasmasi icin hiçbirşey vermedi çoğu yerde okuduğum yazılara göre kan pihtilasmasi varsa aspirinle yada başka ilaçla kan sulandirilmazsa çocuk tutmaz diyor ilk andan itibaren bebek icin tehlikeliymis benim doktorda yok öyle birşey diyor vermiyor ilaç bu ayda olmazsa aşılamaya gecicez sen kan sulandırmak icin ilaç feln kullaniyormusun.
amin canım inşallah. umutlar bu aya kaldı. heşeyin hayırlısı.Hayırlısı canım ilk ay olmayabilir zaten Allah hayırlı zamanda nasıp Etsin inş
ben bebe aspirini ve folbiol kullanıyorum 3 aydır canım. hamile kalınca iğne başlıcaz. benim de bu ay 2. denemem. bildiğim kadarıyla pıhtılaşma problemi olan herkes asprin kullanıyor. bence başka bir doktora danış.
Ya ben normalde kullanıyordum bu doktor biraktirdi bana kafam karıştıben bebe aspirini ve folbiol kullanıyorum 3 aydır canım. hamile kalınca iğne başlıcaz. benim de bu ay 2. denemem. bildiğim kadarıyla pıhtılaşma problemi olan herkes asprin kullanıyor. bence başka bir doktora danış.
Bende aynı sorun var ve doktorum banada adet olmadan 3-4 gün önce test yap demişti. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanıcımam. Ve aspirine adetim biter bitmez başlıcam. İnşallah tutar bu ay. Benim ikinci ayım klomenle. Bu arada kan pıhtılaşması bende üç gende varmış. Senin ki sanırım bi tane
Hayır canım neden kötü bir fikir olsun. Bir çok insan tatilde hamile kalıyor zaten stres olmayınca inan daha rahat hamile kalırsın. İyi eğlenceler :)merhaba arkadaşlar bende de pıhtılaşma , hamile kalamam sorunları var. çatlatma iğnesi olacağım ama aynı zaman tatile çıksam sorun olur mu ki? fikriniz var mıdır?yani çatlatma iğnesinden sonra tatil kötü bir fikir midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?