Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi ve ovulasyon testi kizlar acil yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berraakk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
134
62
28
Hanımlar merhaba ben adetimin 5.gününden itibaren 5 gün klomen kullandım ve bugün saat 2.buçukta ovitrelle catlatma ignesi vuruldum doktorum yarıdan itibaren gün aşırı ilişki olucak dedi ama ben eve geldim ovulasyon testi yaptım iki çizgide koyu çıktı fotoğrafı eke koyucam sizce bugün ilişki olmalımi olmamalimi yardimci olur musunuz

Eklentiler

• 20201109_180023.jpg
    20201109_180023.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 112
Hanımlar merhaba ben adetimin 5.gününden itibaren 5 gün klomen kullandım ve bugün saat 2.buçukta ovitrelle catlatma ignesi vuruldum doktorum yarıdan itibaren gün aşırı ilişki olucak dedi ama ben eve geldim ovulasyon testi yaptım iki çizgide koyu çıktı fotoğrafı eke koyucam sizce bugün ilişki olmalımi olmamalimi yardimci olur musunuz
Çatlama iğnesi vurdurduysan içinde hcg var onun gebelik testi de yapsan koyu çift çizgi çıkar sen test yapma iğne sonrası test yanıltır doktoru dinle

Hâlâ beklemedeyim canım adetime 4 gün kaldı bakalım eğer olmazsam test yapicam olursamda hayırlısı demekten başka çare yok

merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?

merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?
Igneyi vurdugun gunde dahil 14gun sonra adet olmazsan hamilelik ihtimalini dusunebilirsin.

Canım bende durumlar karışık hala adet olmadım ama salı günü adet gibi ama çok az bi kanamam oldu ama o ondan başka olmadı kafam çok karışık hala test yapmadim adet olucam diye bekliyorum ama yok

Canım bende durumlar karışık hala adet olmadım ama salı günü adet gibi ama çok az bi kanamam oldu ama o ondan başka olmadı kafam çok karışık hala test yapmadim adet olucam diye bekliyorum ama yok
Salinin uzerinden 5gun gecmis gùlùm.Adet olacak olsan , olur da biterdi bile. Insaallah yerlesme dedigimiz seydir insaallah 😘🤲🤲🤲🤲

İğne etkisidir diye düşünüyorum bende 12. Güne kadar iğne etkisi devam etti gebelik olsa çizgi de koyulaşır hayalet olmaz

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı

X