15 temmuz catlatma ignesi vuruldum. Dun igneyle beraber 13.gundu bugun 14. Dun e bugun gebelik testi negatif. Dun sanki isik tutunca cok cok silik bi cizgi vardi. Bugunde var gibi. Sizcede var mi? Olsaydi daha mi net cikardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah vardır benimde bu ay olmadı dün malesef regl oldum15 temmuz catlatma ignesi vuruldum. Dun igneyle beraber 13.gundu bugun 14. Dun e bugun gebelik testi negatif. Dun sanki isik tutunca cok cok silik bi cizgi vardi. Bugunde var gibi. Sizcede var mi? Olsaydi daha mi net cikardi
Uzuldum. İlk denemeniz miydi. İgneden kac gun sonra adet oldunuzİnsallah vardır benimde bu ay olmadı dün malesef regl oldum![]()
Var canım çizgi kan testi verdinöi kanda kesin çıkar15 temmuz catlatma ignesi vuruldum. Dun igneyle beraber 13.gundu bugun 14. Dun e bugun gebelik testi negatif. Dun sanki isik tutunca cok cok silik bi cizgi vardi. Bugunde var gibi. Sizcede var mi? Olsaydi daha mi net cikardi
Vermedim yarin tekrar gebelik testi alcam bakalim daha koyulasck miVar canım çizgi kan testi verdinöi kanda kesin çıkar
Dunde hayalet cizgi gordum ama isik tuttum falan bi zorladim yani ama vardi. Yok herhalde ya dedim icime kurt dustu bugunde yaptim bugun daha net gordum hayalet cizgiyi ama yine yok bi bi cizgi. Blmiyorm yarinda bakicam yoksa yoktur zaten artik.Bence de yarın koyulaşma olması lazım eğer varsa hatta iki gün yapmşsın yine koyulaşma olmalıydı bence
Yani pozitif olunca sabah yapılan testTen koyu çıkar akşam yaptığın test. İki test arasında ki koyulaşma önemli. İnş vardır canımDunde hayalet cizgi gordum ama isik tuttum falan bi zorladim yani ama vardi. Yok herhalde ya dedim icime kurt dustu bugunde yaptim bugun daha net gordum hayalet cizgiyi ama yine yok bi bi cizgi. Blmiyorm yarinda bakicam yoksa yoktur zaten artik.
Yani aslinda 1 gunde bile silik cizgide olsa daha net cikardi degil mi? Bencede oyle zaten ama bi umut iste.Yani pozitif olunca sabah yapılan testTen koyu çıkar akşam yaptığın test. İki test arasında ki koyulaşma önemli. İnş vardır canım
Öğlen yaptım mesela çok silik ışıkta fln belli. Akşam üstü silikte olsa daha net görünür. Değer artıyor çünkü. Yarın ki net bilgi verir sanaYani aslinda 1 gunde bile silik cizgide olsa daha net cikardi degil mi? Bencede oyle zaten ama bi umut iste.
sen bilirsin canım bence kan ver kesin olsunVermedim yarin tekrar gebelik testi alcam bakalim daha koyulasck mi
Dunkinide aksam uzeri yapmistim bugunude oyle sayilir. 24 saat yoksa bile 20 saat fark var yine artis olurdu sanirimÖğlen yaptım mesela çok silik ışıkta fln belli. Akşam üstü silikte olsa daha net görünür. Değer artıyor çünkü. Yarın ki net bilgi verir sana