• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma iğnesi ve ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Carsamba günümü bekliyorum adet tarihim o zmn. Ama adet olacam gibj. O yuzden test yapmak istemiyorum. Sizde durumlar nedir
Bende de hiç bir belirti yok. Büyük ihtimal adet olacam.bende test yapmıyorum beklemedeyim.benim için erken zaten. İnşallah hamilesindir 15. Gün olmuş 🤰

Bende de hiç bir belirti yok. Büyük ihtimal adet olacam.bende test yapmıyorum beklemedeyim.benim için erken zaten. İnşallah hamilesindir 15. Gün olmuş 🤰
Hic sanmiyorum. Test yaptm simdi test tertemz. Zaten adet ağrıları var her zmnki gibi.

Ins belirti olmamasi iyi haberleri getirir🤩🤩🤩
İnşallah.ama geçen ayla aynı şeyleri yaşıyorum .o yuzden hamile olacağımı düşünmüyorum. İyi düşünelim i
Bende aynı dilekleri senin için düşündüm ben 🤗 herşeyin hayırlısı diyorum ama üzülmüyorvda değilim
Ya öyle deme inşallah hamilesindir. Dualarım seninle .içimden bir ses hamilesin diyor senin için. Bi taraftan da olumsuz olunca böyle söyleyerek ümitlenip üzülmeni istemiyorum . Bütün kalbimle diliyorum inşallah hamilesindir 🤰 birde ikiz olurmuş 🤗.

İnşallah.ama geçen ayla aynı şeyleri yaşıyorum .o yuzden hamile olacağımı düşünmüyorum. İyi düşünelim i

Ya öyle deme inşallah hamilesindir. Dualarım seninle .içimden bir ses hamilesin diyor senin için. Bi taraftan da olumsuz olunca böyle söyleyerek ümitlenip üzülmeni istemiyorum . Bütün kalbimle diliyorum inşallah hamilesindir 🤰 birde ikiz olurmuş 🤗.
🤩 İkisi bir arada büyür ne güzel kalbinin güzelliği kalemine vurmuş Allah gönlüne göre versin 🙏🙏🙏🙏

Bende aynı dilekleri senin için düşündüm ben 🤗 herşeyin hayırlısı diyorum ama üzülmüyorvda değilim
Ya evet insan mutsuz oluyor gercekten. Bi umut bekliyoruz olmayinca da nasip diyoruz sadece. Vardir bunda da bi hayır ins. Üzülme lutfen

Gercekten yüzümü güldürdün.🤩🤩 Rabbim dilediginiz her seyi hayirlisiyla nasip etsin insallah. Hem de ikiz😂😂😂

Ya öyle deme inşallah hamilesindir. Dualarım seninle .içimden bir ses hamilesin diyor senin için. Bi taraftan da olumsuz olunca böyle söyleyerek ümitlenip üzülmeni istemiyorum . Bütün kalbimle diliyorum inşallah hamilesindir 🤰 birde ikiz olurmuş 🤗

Ya evet insan mutsuz oluyor gercekten. Bi umut bekliyoruz olmayinca da nasip diyoruz sadece. Vardir bunda da bi hayır ins. Üzülme lutfen
Kusura bakma rahatsız ettim seni yine.benim hiç böyle aşırı sancım olmazdı hasta olmama yakın.bugün son ilaçlarımı ictim 15 günlük.acaba bu çatlama iğnesinden ve ilaçlardan dolayı mı bu kadar adet sancısı oluyor.sizde çatlama iğnesi yaptırdınız ilk ya sizde varmı böyle bir sancı

Kusura bakma rahatsız ettim seni yine.benim hiç böyle aşırı sancım olmazdı hasta olmama yakın.bugün son ilaçlarımı ictim 15 günlük.acaba bu çatlama iğnesinden ve ilaçlardan dolayı mı bu kadar adet sancısı oluyor.sizde çatlama iğnesi yaptırdınız ilk ya sizde varmı böyle bir sancı
Bnm olurdu ama bu kdar cok olmazdi son bes gündür adet sancısı cekiyorum. Kac gündür geldi gelecek. Akintim da cok. Son ilaclar dediginiz ne acaba

Back
X