• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma iğnesi ve ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar zor durum ya. Strese girmeyelim kafaya takmayalım dedikçe. Bu tedaviler bu kullandığımız ilaçlar mahvediyor. Heleki tedaviler olumlu yanıt vermeyince umut hiç kalmıyor 😭
Daha once tedavi gördünüz mü. Bn mesela ilk defa doktoramagittim esimle bnde sorun cikmadi hersey gayet guzel görünürde. Demekki nasip artik. Evet uzuup kafaya takiyoruz ama elden bir sey gelmiyor maalesef

Bende de aynı. Eşimde ve bende hiç bir sorun yok bir defa kimyasal gebelik bir defa dış gebelik geçirdim ikisndede doktor tedavim hiç olmadı .kendiliğinden oldu.şimdi rahim filmi de çekildi herşey yapıldı. Temiz çıktı . İki defa klomen tedavisi gördüm olmadı doktoru değiştirdim. Bu seferde femara ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ilki olmadı ..buda ikinci iğnem beklemedeyim hayırlısı

Bende de aynı. Eşimde ve bende hiç bir sorun yok bir defa kimyasal gebelik bir defa dış gebelik geçirdim ikisndede doktor tedavim hiç olmadı .kendiliğinden oldu.şimdi rahim filmi de çekildi herşey yapıldı. Temiz çıktı . İki defa klomen tedavisi gördüm olmadı doktoru değiştirdim. Bu seferde femara ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ilki olmadı ..buda ikinci iğnem beklemedeyim hayırlısı
Bn rahim filmi hic cekiomedim. Bu ay doktora gittim hemen klomen dedi. Eger olmazsa 3 ay sonra rahim filmi cekilecek. Uinshepimiz guzel haberler aliriz. Daha fazlsina gerak kalma

Evet ama yapmayın test ya erken yada benim olmadı diye düşünüyorum.evde test yapım dedim dün akşam tek çizgi oldu.bekleyin gününü
Normalde catlatmadan dolayı hormonlar yüksek olur gebelik yoksa bile çift çıkar eğer tekse 😞galiba olmamış😞😞😞ins yanilirim

Kizlar bende çatlatma iğnesi kullanacak enfeksiyonum vardı ve bı düşük yaptım 10 ay önce ve artk olmadı iğneden brz korkuyorum bilgilendirirmisiniz bide adetin kaçıncı günu klomen kulandiniz

Kizlar bende çatlatma iğnesi kullanacak enfeksiyonum vardı ve bı düşük yaptım 10 ay önce ve artk olmadı iğneden brz korkuyorum bilgilendirirmisiniz bide adetin kaçıncı günu klomen kulandiniz
Igneden hic korkmaniza gerek yok. Gobekten yapiliyor ve hissetmiyorsunuz bile. Adet bitiminde basladm. Bes gun surdu zaten. Ovulasyon gununden bir gun once de igne yapildi. ama igne bnde cok sanci yapti bi kac gün.

Back
X