Insallah olur bu seferYaa yapmayayim ddiyorum aslinda. O sonucu gormektense adeti goreyimkorkuyorum yani
Bende adet olacammı derdine düşmektense testi yapim neyse bilmek istiyorum.umutla beklemek istemiyorum .Yaa yapmayayim ddiyorum aslinda. O sonucu gormektense adeti goreyimkorkuyorum yani
Yine olmaz diye dusununce heraldeki cok merk etmiyorumBende adet olacammı derdine düşmektense testi yapim neyse bilmek istiyorum.umutla beklemek istemiyorum .
Ne kadar zor durum ya. Strese girmeyelim kafaya takmayalım dedikçe. Bu tedaviler bu kullandığımız ilaçlar mahvediyor. Heleki tedaviler olumlu yanıt vermeyince umut hiç kalmıyorYine olmaz diye dusununce heraldeki cok merk etmiyorum
Evet ama yapmayın test ya erken yada benim olmadı diye düşünüyorum.evde test yapım dedim dün akşam tek çizgi oldu.bekleyin gününüO zmn birlikte bekliyorz
Bnce canınızı sikmayin suan erken. 14 gunu muhakkak bekyejm. Ins guzel haberler olsunEvet ama yapmayın test ya erken yada benim olmadı diye düşünüyorum.evde test yapım dedim dün akşam tek çizgi oldu.bekleyin gününü
Daha once tedavi gördünüz mü. Bn mesela ilk defa doktoramagittim esimle bnde sorun cikmadi hersey gayet guzel görünürde. Demekki nasip artik. Evet uzuup kafaya takiyoruz ama elden bir sey gelmiyor maalesefNe kadar zor durum ya. Strese girmeyelim kafaya takmayalım dedikçe. Bu tedaviler bu kullandığımız ilaçlar mahvediyor. Heleki tedaviler olumlu yanıt vermeyince umut hiç kalmıyor
Bn rahim filmi hic cekiomedim. Bu ay doktora gittim hemen klomen dedi. Eger olmazsa 3 ay sonra rahim filmi cekilecek. Uinshepimiz guzel haberler aliriz. Daha fazlsina gerak kalmaBende de aynı. Eşimde ve bende hiç bir sorun yok bir defa kimyasal gebelik bir defa dış gebelik geçirdim ikisndede doktor tedavim hiç olmadı .kendiliğinden oldu.şimdi rahim filmi de çekildi herşey yapıldı. Temiz çıktı . İki defa klomen tedavisi gördüm olmadı doktoru değiştirdim. Bu seferde femara ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ilki olmadı ..buda ikinci iğnem beklemedeyim hayırlısı
İnşallah canımBn rahim filmi hic cekiomedim. Bu ay doktora gittim hemen klomen dedi. Eger olmazsa 3 ay sonra rahim filmi cekilecek. Uinshepimiz guzel haberler aliriz. Daha fazlsina gerak kalma
Test yaptın mı canımSiz 10 ekim ben 5 ekim. Hayirlisiyla guzl haberler insallah
Test yaptın mıO zmn birlikte bekliyorz
Normalde catlatmadan dolayı hormonlar yüksek olur gebelik yoksa bile çift çıkar eğer tekseEvet ama yapmayın test ya erken yada benim olmadı diye düşünüyorum.evde test yapım dedim dün akşam tek çizgi oldu.bekleyin gününü
Evet sancım var bir kaç güne olurum diye düşünüyorumNormalde catlatmadan dolayı hormonlar yüksek olur gebelik yoksa bile çift çıkar eğer teksegaliba olmamış ins yanilirim
Yapmadm halen daha. Adet olacakmşm gibi agrilarim var. Carsamba gunu adet tarihim o zmna kdar beklemeyi düşünüyorum.Test yaptın mı
Carsamba günümü bekliyorum adet tarihim o zmn. Ama adet olacam gibj. O yuzden test yapmak istemiyorum. Sizde durumlar nedirTest yaptın mı canım
Igneden hic korkmaniza gerek yok. Gobekten yapiliyor ve hissetmiyorsunuz bile. Adet bitiminde basladm. Bes gun surdu zaten. Ovulasyon gununden bir gun once de igne yapildi. ama igne bnde cok sanci yapti bi kac gün.Kizlar bende çatlatma iğnesi kullanacak enfeksiyonum vardı ve bı düşük yaptım 10 ay önce ve artk olmadı iğneden brz korkuyorum bilgilendirirmisiniz bide adetin kaçıncı günu klomen kulandiniz
Sizde durumlar nedirYapmadm halen daha. Adet olacakmşm gibi agrilarim var. Carsamba gunu adet tarihim o zmna kdar beklemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?