• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma iğnesi ve ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende oldum canım şimdi doktor dan geliyorum aynı şekilde ilaç tedavisi ne başladım beş gün içip 2 Kasım da tekrar gidip çatlama iğnesi olucam sonrası bekleyiş
Benim doktorum covid olmuş ben bu ay ilaç kullanmıcam hangi ilacı içiceksin yine klomen mi

Bn rahim filmi hic cekiomedim. Bu ay doktora gittim hemen klomen dedi. Eger olmazsa 3 ay sonra rahim filmi cekilecek. Uinshepimiz guzel haberler aliriz. Daha fazlsina gerak kalma
Merhaba, bence rahim filmini hiç gecirtirmeyin. Birçok insan rahim filminden hemen sonra hamile kalıyor. Eğer ufak tıkanıklıklar varsa açılmış oluyor ayrıca

Merhaba, bence rahim filmini hiç gecirtirmeyin. Birçok insan rahim filminden hemen sonra hamile kalıyor. Eğer ufak tıkanıklıklar varsa açılmış oluyor ayrıca
Biraz cekiniyorum sanki ama haklısınız kesinlikle. Birde ona bakacaz mecbur

Biraz cekiniyorum sanki ama haklısınız kesinlikle. Birde ona bakacaz mecbur
Sanırım kişiye göre değişiyor ağrısı, anestezili yaptırabilirsiniz özel bir hastanede ağrı yaşayacağınızı düşünüyorsanız. Umarım gönlünüzce olur :)

Back
X