Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adet oldum
bende çok üzüldüm çünkü umutlanmıştım nasip değilmiş demekki dahaYaaa cokk üzüldüm gercekten..![]()
Insallahh insallah. Bu ay nasip olsunninsallahbende çok üzüldüm çünkü umutlanmıştım nasip değilmiş demekki daha
inşallahInsallahh insallah. Bu ay nasip olsunninsallah
Bende oldum canım şimdi doktor dan geliyorum aynı şekilde ilaç tedavisi ne başladım beş gün içip 2 Kasım da tekrar gidip çatlama iğnesi olucam sonrası bekleyişben adet oldum
Hayırlısı bakalım ikinci de neler bekliyor
26. Ekim de beş günlük letu ilaca başlıcam yumurta gelişimim bir tane oluyor inşallah bu kez iki olur.besinci gün yumurta sayıma ve ebatta bakıp yine çatlatma ignesi.
Rabbim bu sefer hayirlisiyla nasip etsin insallah26. Ekim de beş günlük letu ilaca başlıcam yumurta gelişimim bir tane oluyor inşallah bu kez iki olur.besinci gün yumurta sayıma ve ebatta bakıp yine çatlatma ignesi.![]()
Benim doktorum covid olmuş ben bu ay ilaç kullanmıcam hangi ilacı içiceksin yine klomen miBende oldum canım şimdi doktor dan geliyorum aynı şekilde ilaç tedavisi ne başladım beş gün içip 2 Kasım da tekrar gidip çatlama iğnesi olucam sonrası bekleyiş
Letu canım adetin 5 günü pazartesi başlıcam beş gün içip gidicem geçen ayki gibi o gün de çatlama iğnesi olucam yumurta oluşumu için icicem bu ilacıBenim doktorum covid olmuş ben bu ay ilaç kullanmıcam hangi ilacı içiceksin yine klomen mi
Merhaba, bence rahim filmini hiç gecirtirmeyin. Birçok insan rahim filminden hemen sonra hamile kalıyor. Eğer ufak tıkanıklıklar varsa açılmış oluyor ayrıcaBn rahim filmi hic cekiomedim. Bu ay doktora gittim hemen klomen dedi. Eger olmazsa 3 ay sonra rahim filmi cekilecek. Uinshepimiz guzel haberler aliriz. Daha fazlsina gerak kalma
Biraz cekiniyorum sanki ama haklısınız kesinlikle. Birde ona bakacaz mecburMerhaba, bence rahim filmini hiç gecirtirmeyin. Birçok insan rahim filminden hemen sonra hamile kalıyor. Eğer ufak tıkanıklıklar varsa açılmış oluyor ayrıca
Sanırım kişiye göre değişiyor ağrısı, anestezili yaptırabilirsiniz özel bir hastanede ağrı yaşayacağınızı düşünüyorsanız. Umarım gönlünüzce olur :)Biraz cekiniyorum sanki ama haklısınız kesinlikle. Birde ona bakacaz mecbur
Cok tskkur ederimm herkesin gonlune gore bizimde insallahSanırım kişiye göre değişiyor ağrısı, anestezili yaptırabilirsiniz özel bir hastanede ağrı yaşayacağınızı düşünüyorsanız. Umarım gönlünüzce olur :)