• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma iğnesi ve ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gelecek13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
88
47
38
Merhaba arkadaslar. Pazartesi günü ilk defa catlatma ignesi vuruldum. Iki tane 21 mm yumurtam oluşmuştu. Sali geceden bu yana fazlasiyla ağrım var gecmek bilmiyor. Simdi ovu testi yaptim sanirim yumurta çatlamamış. Bilgisi olan varsa yardmci olabilir mi. Testi de atayim.

Merhaba arkadaslar. Pazartesi günü ilk defa catlatma ignesi vuruldum. Iki tane 21 mm yumurtam oluşmuştu. Sali geceden bu yana fazlasiyla ağrım var gecmek bilmiyor. Simdi ovu testi yaptim sanirim yumurta çatlamamış. Bilgisi olan varsa yardmci olabilir mi. Testi de atayim.
Test iğneden yüksek çıkar canm teste takılma

Bende igne oldum da bende hiç ağrı olmadı yaa bu kötü bisi mı acaba 🤔🙄

Ben iki defa vuruldum iki defada aynı gün degil ama vuruldugum ertesi günü çok ağrı çekiyordum. O ağrı çatlamanın gerçekleşmesi diye biliyorum bende

Ben ikisindede 30 saatten sonra çok ağrı yaşadım çatlama olunca ağrı oluyor sanırım

Siz halen test yapmadınız mı günü aslında on dört gün diyorlar sizin 17 gün olmuş .adet olmadıgınıza göre inşallah hamilesinizdir🤰
5 inde yaptim bugun 12. gün daha adetime var maalesef. Sonucun ne olacağını hic tahmin edemiyorum. Bi belirti de yok sadece bekliyorum

5 inde yaptim bugun 12. gün daha adetime var maalesef. Sonucun ne olacağını hic tahmin edemiyorum. Bi belirti de yok sadece bekliyorum
İnşallah müjdeli haberini alırız canım .bendede öyle bir belirti yok .bazen sağ tarafım ağrıyor oda normal. Adet olunca da kasıklar agrıyor. Herkes hiç düşünme diyor ama öylede olmuyor ya. Dediğim gibi inşallah müjdeli haberini alırız. Pazartesi kan testi ver bence. Böyle adet olacammı veya hamile olacammı düşüncesine kapılmaktan daha iyi ya. Erken ama Ben salı günü test vermeyi düşünüyorum bende

İnşallah müjdeli haberini alırız canım .bendede öyle bir belirti yok .bazen sağ tarafım ağrıyor oda normal. Adet olunca da kasıklar agrıyor. Herkes hiç düşünme diyor ama öylede olmuyor ya. Dediğim gibi inşallah müjdeli haberini alırız. Pazartesi kan testi ver bence. Böyle adet olacammı veya hamile olacammı düşüncesine kapılmaktan daha iyi ya. Erken ama Ben salı günü test vermeyi düşünüyorum bende
Yaa yapmayayim ddiyorum aslinda. O sonucu gormektense adeti goreyim🙈 korkuyorum yani

Back
X