Çatlatma iğnesi süreci?

cmlex27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
33
13
24
Arkadaşlar merhaba.
30 ekim de adet oldum , 3-5 Kasım famera kullandım 2 gün bekledim ve sonra 8 Kasım da kontrole gittim . Bir tane 19 mm yumurta oluşmuş . Endometrium 6 mm denildi ve o gün akşam 16.28 de iğne vuruldum . 36 saat sonra ilişki ve gün aşırı 1 hafta ilişki önerildi. Şimdi iğnenin yapıldığı gün 1. Gün mü oluyor? Ovulasyon testi de bu şekilde . İlk denemem lütfen yardımcı olun . 🤲
IMG_20241111_123107.jpg

Arkadaşlar merhaba.
30 ekim de adet oldum , 3-5 Kasım famera kullandım 2 gün bekledim ve sonra 8 Kasım da kontrole gittim . Bir tane 19 mm yumurta oluşmuş . Endometrium 6 mm denildi ve o gün akşam 16.28 de iğne vuruldum . 36 saat sonra ilişki ve gün aşırı 1 hafta ilişki önerildi. Şimdi iğnenin yapıldığı gün 1. Gün mü oluyor? Ovulasyon testi de bu şekilde . İlk denemem lütfen yardımcı olun . 🤲 Eki Görüntüle 3502043
6. Gün yumurtlamışsın kuzum

8 Kasımda çatlatma iğnesi olduğu için 9 Kasım da test koyu çıkmış. Ben de çatlatma iğnesi olduğumda birkaç gün koyu çizgi çıkıyordu
Testiniz kaç gün sonra silik çizgiye dönüştü bende dün vuruldum bugün test koyu gerçi iğneyi vurulmadan öndeki günde koyu idi

8-9 güne kadar ovulasyon koyuydu diye hatrlıyorm.Hatta çatlamadı kist mi oldu demiştim. Çatlamış. Ama tutmadı
Demek ki çatlatma iğnesi ovulasyonu pik gösteriyor dün oldum çatlatma iğnesi bugünde aşılamam oldu artık bende bekleme sürecine girdim sağ kasığımda sızı batmalar var zaten oradaki yumurtam büyüdü öatlamaya mı çalışıyor :)

X