Hayirlisi olsunBen doktora gitmicem bı sure ara vermek istiyorum bu arada clife kullanacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsunBen doktora gitmicem bı sure ara vermek istiyorum bu arada clife kullanacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benden 3 gun yoğun bir şekilde kan geldi sonra kendilinden durdu sonra doktor kontrolune gitim doktorum bunun normal olduğunu söyledi kan aldılar bu gun sonuc geldi negatif akşam ilişki oldu ve yine hafif kanamam oldu kafayı yiyorum artıkBende de çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ilişkide kan gelmişti sonra lekelenme şeklinde devam etti 10. Gündeyim lekelenme kalmadı sende son durum ne ? Test yaptın mu
Merhaba almanyadasın galiba bende bunları hep kullanıyorum sonuç ne oldu? Bide bu testleri iğnenin kaçıncı günü yaptın? 15. Günse evet hamilesin eğer 15. Günden önce yaptıysan iğne etkisi olabilir yalancı pozitif çıkarıyorKızlar bana yardımcı olun kafam cok karışık 2 gun önce ovitrelleden oldum doktorum cok buyuk şans var gebeliğe dedi yumurtanın catlamasına az kalmiş dedi 15 gun sonraya randevu verdi ama ben dayanamadım bu gun evde test yaptım iki cizgi cıktı bu iğneden dolayı mi yoksa hamilemiyim adet olacakmış gibi karnıma ağrı giriyor saniyelik sonra geciyor bide ilişkiye girdikten sonra biraz kan geliyor sonra duruyor bu ne anlama geliyor
Merhaba almanyadasın galiba bende bunları hep kullanıyorum sonuç ne oldu? Bide bu testleri iğnenin kaçıncı günü yaptın? 15. Günse evet hamilesin eğer 15. Günden önce yaptıysan iğne etkisi olabilir yalancı pozitif çıkarıyo
Kaçıncı günün bugün geç döllenme olduysa kanda gözükmeyebilirCanım benden 3 gun yoğun bir şekilde kan geldi sonra kendilinden durdu sonra doktor kontrolune gitim doktorum bunun normal olduğunu söyledi kan aldılar bu gun sonuc geldi negatif akşam ilişki oldu ve yine hafif kanamam oldu kafayı yiyorum artık
İgne olduğum gunu saymasak 11 günKaçıncı günün bugün geç döllenme olduysa kanda gözükmeyebilir
Bence daha erken 14ten sonra yine yap adetin gecikirse kan testi verİgne olduğum gunu saymasak 11 gün
bnde ayniyim canim 15. 16. gunden oncesi erkenİgne olduğum gunu saymasak 11 gün
Ohh icim rahatladı yani kan testi yalnış negatif cıkmiş ola bilir mibnde ayniyim canim 15. 16. gunden oncesi erken
olabilir soyle düşün igne yumurtayi catlatacak,sperm dölleyecek bu hemen olamayabilir blki gec dolleniyor bilemezsin. reglin nezamn normldeOhh icim rahatladı yani kan testi yalnış negatif cıkmiş ola bilir mi
Genelde 14. Gün yapın diyorlar canım kan testini de seninkisi de pozitife dönebilir inşallahta döner bekle bakalım bir kaç gün daha evde fazladan test varsa da istersen bi yap bakalım idrardan da çıkmış mı iğnenin etkisi sonrasında idrar testiyle de bakabilirsin belki kana gitmeden idrarda görürsün pozitifiOhh icim rahatladı yani kan testi yalnış negatif cıkmiş ola bilir mi
Klomenden kaç gün sonra iğne vuruldunuz acabaolabilir soyle düşün igne yumurtayi catlatacak,sperm dölleyecek bu hemen olamayabilir blki gec dolleniyor bilemezsin. reglin nezamn normlkldmande
bn letu kullandim canimKlomenden kaç gün sonra iğne vuruldunuz acaba
19 da adet olmam lazım canım ama ignenin 7 gunu 3 gun kanamam oldu bu adet sayılıyor mu bilememolabilir soyle düşün igne yumurtayi catlatacak,sperm dölleyecek bu hemen olamayabilir blki gec dolleniyor bilemezsin. reglin nezamn normlde
İnsalllah canım korkuyorum cok test yapmaya cunku ingenin 8 gunu negatifti simdi yoktur yine tek cizgi olucak biliyorumGenelde 14. Gün yapın diyorlar canım kan testini de seninkisi de pozitife dönebilir inşallahta döner bekle bakalım bir kaç gün daha evde fazladan test varsa da istersen bi yap bakalım idrardan da çıkmış mı iğnenin etkisi sonrasında idrar testiyle de bakabilirsin belki kana gitmeden idrarda görürsün pozitifi
Bu klomen kullandıktan sonra kaç gün içinde büyüyo yumurtalarMerhaba almanyadasın galiba bende bunları hep kullanıyorum sonuç ne oldu? Bide bu testleri iğnenin kaçıncı günü yaptın? 15. Günse evet hamilesin eğer 15. Günden önce yaptıysan iğne etkisi olabilir yalancı pozitif çıkarıyor
5 gün kullandın bitti ya. Bi 5 gün sonra anca büyüyor yumurtalar o sürede sağlıklı beslenmek inositol gibi takviyelerle desteklemek yumurtaların kalitesini ve gelişmesini sağlar.Bu klomen kullandıktan sonra kaç gün içinde büyüyo yumurtalar
Ben ilk yaptığımda hemen büyümüştü de şimdi 11 oldu yavaş büyüyo acaba dedim normal mi5 gün kullandın bitti ya. Bi 5 gün sonra anca büyüyor yumurtalar o sürede sağlıklı beslenmek inositol gibi takviyelerle desteklemek yumurtaların kalitesini ve gelişmesini sağlar.
Kaç gün sonra muayene oldun 5 gün sonra çağırıyo doktor sonra. Büyükse yumurta iğne yapıyosunBen ilk yaptığımda hemen büyümüştü de şimdi 11 oldu yavaş büyüyo acaba dedim normal mi