- 6 Nisan 2023
- 76
- 20
- 25
Yok kan vermedim hafif kanamam oldu simdi yok pembemsi korkuyorum adet olamam yaniignenin kacinci gunu kan verdiniz 15 gunden once vermeyin deniyorda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kan vermedim hafif kanamam oldu simdi yok pembemsi korkuyorum adet olamam yaniignenin kacinci gunu kan verdiniz 15 gunden once vermeyin deniyorda
Adet kanı gibi mi yoksa lekelenme miCanım az önce benden kan geldi iğnenin 7 günu cok korkuyorum şu an lutfen biri yazsın başina gelen var mı adetime daha var yardimci olun korkuyorum
Evet 15. Günden sonra vermek doğru değil ben 17. Gün kan verdimignenin kacinci gunu kan verdiniz 15 gunden once vermeyin deniyorda
Bilmiyorum adet kanaması gibi değil sanki ağrım yok pembemsi sadece peceteyle sildimdi soluk bir kan gibi bilemiyorum kafam cok karıştı adetime 10 gun var daha bukadar erken adet ola bilirmiyim sizce bide iki de bir ciş yapmaya gidiyorum 10 daka araylaAdet kanı gibi mi yoksa lekelenme mi
İnşallah yerleşme kanamasıdır
Resim ata bilirmiyim bi sizde bakın eğer sorun olmasaAdet kanı gibi mi yoksa lekelenme mi
İnşallah yerleşme kanamasıdır
Belkide adet oldum bukadar erken de nasil olurum anlamiyorum elimde degil stres yapmamak duşunmemekKorkma endişelenme stres yapma
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor
Bundan 2 3 gün önce de eşimle ilişkiye girdiyimizde kanamam oluyordu sonra durmuştu bu gun kendilinden ilişkiye girmeden kan geldiKorkma endişelenme stres yapma
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor
Yurt dışındayım bu gun hic bir yer calışmıyor doktorum da bu gun calışmıyor o yuzden ne yapıcamı bilemiyorumFikrimce doktorunu ara ve sor yoksa bu şekilde kendine zarar verirsin düşünmekten
Olumsuz düşünürsen sonuç hep olumsuz yönde olur
Olumlu düşün
Bende:)Yurt dışındayım bu gun hic bir yer calışmıyor doktorum da bu gun calışmıyor o yuzden ne yapıcamı bilemiyorum
Ne yapıcamı bilmiyorum şu an cok kotu stres yaptım sizde yerleşme kanaması oldu mu hic kan geldi miBende:)
Peki iğneden sonra kaçıncı günde başlamıştı belirtileriniz
Merhaba senin sonucun nedir bn 13. Gun adet oldumUmarım bizlerde güzel sonuçlar alırız 11.gunumdeyim bende negatif görmek biraz modumu düşürdü ama herşey nasip beklemedeyim sonuç aldığında benimle paylasirmisin
Bende 16.gunde adet oldum malesef yine olmadıMerhaba senin sonucun nedir bn 13. Gun adet oldum
Tekrar doktira gittim tedaviyi degistirelim dedi letu verdi onceden gibekten igne vermistiBende 16.gunde adet oldum malesef yine olmadı
Ben doktora gitmicem bı sure ara vermek istiyorum bu arada clife kullanacağım hakkımızda hayırlısı olsunTekrar doktira gittim tedaviyi degistirelim dedi letu verdi onceden gibekten igne vermisti
Bende de kan geliyordu neden acaba? Hamile misinKızlar bana yardımcı olun kafam cok karışık 2 gun önce ovitrelleden oldum doktorum cok buyuk şans var gebeliğe dedi yumurtanın catlamasına az kalmiş dedi 15 gun sonraya randevu verdi ama ben dayanamadım bu gun evde test yaptım iki cizgi cıktı bu iğneden dolayı mi yoksa hamilemiyim adet olacakmış gibi karnıma ağrı giriyor saniyelik sonra geciyor bide ilişkiye girdikten sonra biraz kan geliyor sonra duruyor bu ne anlama geliyor
Bende de çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ilişkide kan gelmişti sonra lekelenme şeklinde devam etti 10. Gündeyim lekelenme kalmadı sende son durum ne ? Test yaptın muCanım az önce benden kan geldi iğnenin 7 günu cok korkuyorum şu an lutfen biri yazsın başina gelen var mı adetime daha var yardimci olun korkuyorum